Foto: LETA
Jaunajā rudens sezonā lielas pārmaiņas gaidāmas televīzijas pārraidē "Māmiņu klubs". Raidījuma līdzšinējā vadītāja Kristīne Virsnīte nolēmusi pieņemt jaunus izaicinājumus un uzticēt pārraides "stūrēšanu" jaunam kapteinim.

To, ka pametīs darbu "Māmiņu klubā", Virsnīte šonedēļ paziņojusi ar sociālo tīklu starpniecību. Viņa atzinusi, ka šis lēmums pieņemts pirms dažām dienām un "aizvērt durvis uz kaut ko, kas bijusi milzīga dzīves daļa, prasa drosmi".

"Tas nav tā vienkārši, jo šis raidījums ir bijusi mana ikdiena, mans dzīves veids. Abi mani bērni ir izauguši "Māmiņu kluba" filmēšanas laukumā, komandas auklēti un samīļoti. Man patīk, kā viens brīnišķīgs cilvēks nesen sacīja – tas ir kā vingrot uz trapeces, ir jāatlaiž rokas un jāļaujas brīvajam kritienam, lai aizsniegtos līdz nākamajai trapecei, pie kuras pieķerties. Jaunais var sākties tad, kad palaižam veco.

Es joprojām mīlu mammas un mamma es būšu vienmēr, taču mani bērni ir paaugušies un saprotu, ka aizrautība mani nes citā virzienā. Vairāk par visu mani interesē sievietes un tas, ko es varu darīt, lai mēs dzīvotu sakarīgākas dzīves, lai mēs brīvi realizētu sevi un netrīcētu bailēs par to, ka esam pārāk stipras un kaut kādas nederīgas, jo neatbilstam sazina kādām prasībām. Jā, mums ir šī mammas loma, taču tā nav visa dzīve, lai cik grūti to būtu dzirdēt brīdī, kad esam mazu bērnu mammas.

Es līdz kosmosam un atpakaļ esmu pateicīga par to, ka jūs, manas mīļās, esat šeit tik atsaucīgas, ka tas, ko daru, jums noder, un ir sajūta, ka jums varu būt ceļa biedrs! Protams, ka aiziet no aizrautīga darba, kur tevi skatītāji ir mīlējuši, ir izaicinājums, jo ir tik kārdinoši palikt – viss zināms, labi atstrādāts, aplausi un tituls, kuru piekabināt klāt, kur vien eju. Un tad ir tā sajūta, ka es gribu vairāk – brīvi un ar spēku darīt to, kas mani pašu ceļ. Es šobrīd esmu starp šīm divām trapecēm – no vienas atlaidusi satvērienu, ir sajūta, ka tepat jau ir nākamā. Vēliet man spēku, sirds gudrību un prieku par to, ko daru, tas viss noderēs!" savus sekotājus "Instagram" uzrunājusi Kristīne.

Arī "Māmiņu klubs" sociālajos tīklos paziņojis, ka Kristīne nolēmusi raidījuma vadīšanu uzticēt kādam citam. Pārraides veidotāji viņai novēlējuši veiksmi turpmākajās gaitās un gremdējušies atmiņās par skaistajiem kopīgajiem piedzīvojumiem.

Raidījums pie TV skatītājiem kanālā "STV Pirmā!" atgriezīsies rudenī, un pārraides veidotāji solījuši, ka "būs jauna raidījuma vadītāja, būs aizraujoši stāsti, būs "Māmiņu klubs" jau oktobrī".

View this post on Instagram

Aizvērt durvis uz kaut ko, kas bijusi milzīga dzīves daļa, prasa drosmi. Pirms dažām dienām pieņēmu lēmumu atvadīties no sava mīļā @maminuklubs Jā, vairs svētdienu rītos nedzirdēsiet mani sakām - “Labrīt Māmiņu klubā!”, ko biju teikusi simtiem reižu. Tas nav tā vienkārši, jo šis raidījums ir bijusi mana ikdiena, mans dzīves veids. Abi mani bērni ir izauguši Māmiņu kluba filmēšanas laukumā, komandas auklēti un samīļoti. Man patīk kā viens brīnišķīgs cilvēks nesen sacīja - tas ir kā vingrot uz trapeces, ir jāatlaiž rokas un jāļaujas brīvajam kritienam, lai aizsniegtos līdz nākamajai trapecei, pie kuras pieķerties. Jaunais var sākties tad, kad palaižam veco. Es joprojām mīlu mammas un mamma es būšu vienmēr, taču mani bērni ir paaugušies un saprotu, ka aizrautība mani nes citā virzienā. Vairāk par visu mani interesē sievietes un tas, ko es varu darīt, lai mēs dzīvotu sakarīgākas dzīves, lai mēs brīvi realizētu sevi un netrīcētu bailēs par to, ka esam pārāk stipras un kaut kādas nederīgas, jo neatbilstam sazina kādām prasībām. Jā, mums ir šī mammas loma, taču tā nav visa dzīve, lai cik grūti to būtu dzirdēt brīdī, kad esam mazu bērnu mammas. Es līdz kosmosam un atpakaļ esmu pateicīga par to, ka jūs, manas mīļās, esat šeit tik atsaucīgas, ka tas, ko daru, jums noder un ir sajūta, ka jums varu būt ceļa biedrs! Protams, ka aiziet no aizrautīga darba, kur tevi skatītāji ir mīlējuši, ir izaicinājums, jo ir tik kārdinoši palikt - viss zināms, labi atstrādāts, applausi un tituls, kuru piekabināt klāt, kur vien eju. Un tad ir tā sajūta, ka es gribu vairāk - brīvi un ar spēku darīt to, kas mani pašu ceļ. Es šobrīd esmu starp šīm divām trapecēm - no vienas atlaidusi satvērienu, ir sajūta, ka tepat jau ir nākamā. Vēliet man spēku, sirds gudrību un prieku par to, ko daru, tas viss noderēs! . . #pārmaiņas #bebrave #maminuklubs

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on Aug 27, 2019 at 7:44am PDT

View this post on Instagram

Izplest spārnus un lidot tālāk! 🦅🌈@maminuklubs šajā sezonā gaidāmi jaunumi, pārmaiņas un citādāks formāts. Jūs jau noteikti pamanījāt vakardienas postu par to, ka @kristine_virsnite uzsāks savas lietas, dodot iespēju Māmiņu Kluba raidījumu “stūrēt” citam kapteinim. Kristīne Virsnīte kā Māmiņu Kluba raidījuma vadītāja bijusi jau daudzus, daudzus gadus, abi bērni izauguši Māmiņu Kluba studijā un filmēšanas laukumā, Kristīne ciemojusies pie neskaitāmāmām Latvijas ģimenēm. Tapuši smeldzīgi, aizkustinoši, sirsnīgi stāsti, kas mainījuši un iedvesmojoši ne vienu vien ģimeni. Šis laiks bija īpašs, nudien. Līdzīgi kā ģimenē, arī 🤰👶Māmiņu Kluba ģimenē pienāk brīdis, kad klēpis kļuvis par mazu un laiks doties tālāk. Šis brīdis ir nedaudz skumjš, nedaudz melanholisks, nedaudz neierasts, jo viss būs citādāk. Kā jau pie pārmaiņām, kad vecās kurpes spiež, bet jaunās vēl nav ievalkātas. Neierasti. Māmiņu Kluba raidījuma rīti noteikti būs citādāki, bet tikpat saulaini un gaiši, ienesot svētdienas rītos brokastošanas rituālu pie ģimenes galda. To mēs apsolām! Būs jauna raidījuma vadītāja, būs aizraujoši stāsti, būs Māmiņu Klubs jau no oktobra! Bet tikmēr- Kristīn, lai Tev plaši spārni! 🙏

A post shared by Māmiņu Klubs (@maminuklubs) on Aug 27, 2019 at 11:50pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!