Foto: F64

Trešdienas vakarā Mākslas darbinieku namā risinājās Latvijas skatītāju iemīļotā seriāla UgunsGrēks radošās komandas tikšanās ar skatītājiem, kurā piedalījās arī omulīgā šveicara Miervalža lomas atveidotājs aktieris Leons Krivāns (attēlā).

Režisores Ilonas Brūveres organizētās tikšanās laikā Krivāns savām pielūdzējām atklāja, ka viņu, tāpat kā daudzus citus seriāla UgunsGrēks aktierus, uz ielas atpazīstot un ļoti bieži saucot atveidotā tēla vārdā.

"Savulaik, kad rādīja seriālu Sirdsmīļā Monika, mani uz ielas uzrunāja kā Žani Vimbu, bet tagad bērni lēkā apkārt un sauc par Mieriņu," visnotaļ apmierināts ar sava tēla popularitāti ir Krivāns.

Viņš arī atzina, ka jūtas ļoti pateicīgs seriāla veidotājiem, kas viņam ļauj piedalīties salīdzinoši daudz epizodēs. "Teātrī tagad ir pienākuši citi laiki, tāpēc esmu priecīgs, ka UgunsGrēkā man ir darbs - epizodes nav garas, bet to ir daudz," atzina aktieris.

Krivāns pašmāju seriālu vērtē kā izdevušos un skaidro, ka tas viņam patīk daudz labāk nekā no ārzemēm iepirktās filmas ar "šaušanu un grūstīšanos", tomēr aktieris UgunsGrēka scenārija autores, kuras arī bija ieradušās uz tikšanos ar skatītājām, aicināja sižetā iekļaut vairāk seksa ainas.

"Ir skaidrs, ka sekss kļūst arvien populārāks un skatītāju pieprasītāks. Sekojot šai publikas prasībai, seriālā vajadzētu iekļaut sērijas, kurām jāliek virsū teksts, ka līdz 16 gadiem tās nav ieteicams skatīties. Tad vakaros pie televizoriem pulcētos pusaudži, un pie mums viss būtu kā pie normāliem cilvēkiem," seksa ainu nepieciešamību seriālā UgunsGrēks vairākkārt uzsvēra Krivāns.

Viņam pašam no visām seriāla aktrisēm vistīkamākā šķiet istabenes Zentas lomas atveidotāja - Valmieras Drāmas teātra aktrise Regīna Devīte.

Mango piedāvā ieskatu trešdienas vakarā Mākslas darbinieku namā notikušajā seriāla UgunsGrēks radošās komandas komunikācijā ar saviem skatītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!