Foto: F64

Trešdienas, 6. marta, vakarā TV3 raidījumā Ievas pārvērtības piedalījās zvērkope, tautā mīļi par "lāču mammu" dēvētā Velga Vītola (attēlā), kura līdz šim nekad nebija pat krāsojusies.

Raidījuma komanda un stiliste Sonita Pāvuliņa bija devusies uz Līgatni, lai paviesotos pie Velgas, bet ierastā skapja revidēšana gan izpalika, jo zvērkope atzina, ka viņai neesot tik daudz drēbju. Tas radījis arī zināmas problēmas, ka bijis jādodas uz pieņemšanu pie Valsts prezidenta.

"Tev piešķir apbalvojumu un jāierodas pie tā prezidenta, bet ko mugurā vilkt nav. Paldies dievam, ka ir tās humpalas," atklāti stāstīja Vītola.

Pēc viesošanās Līgatnē Vītola kopā ar Gintu Budi un Sonitu devās uz lielveikalu, lai nokomplektētu viņas garderobi, bet pēc tam Velgu uzņēma Veselības centrs 4, kur viņa apmeklēja gan stomatologu un kāju vēnu speciālistu, gan magnētisko rezonansi, lai noskaidrotu biežo galvassāpju iemeslu.

Kad veselība bija pārbaudīta un nozīmēta tālākā ārstēšana, Velga devās pie friziera, kur viņas mati tika nokrāsoti un apgriezti, bet tad viņa nonāca stilistes Unas Bernatovičas rokās, kas Vītolai piemeklēja atbilstošu grimu.

Tas tika darīts ļoti uzmanīgi, jo zvērkope atzina, ka nekad mūžā nav krāsojusies, un tāpēc stiliste un vizāžiste izvēlējās pēc iespējas dabiskāku krāsu kosmētiku. 

Kad Velga savas pārvērtības ieraudzīja spogulī, viņa pauda izbrīnu par to, kā izskatās, un solīja, ka nākotnē, iespējams, turpinās krāsot matus, kas viņai liekot izskatīties jaunākai.

"Iekšēji es neapšaubāmi nejūtos 56 gadus veca. Man var kādus 20 gadiņus atrēķināt nost, un šis jaunais izskats vairāk atbilst manam vecumam," priecājās Vītola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!