Acīgākie televīzijas raidījumu un dažādu šovu skatītāji jau pieraduši, ka vieni un tie paši cilvēki mēdz TV ekrānos parādīties atkal un atkal, taču šoreiz sabiedrības vīpsnāšanu radījuši pašmāju sarunšova Runāsim atklāti un iepazīšanās raidījuma Precamies?!? ekrānšāviņi, kuros redzama viena un tā pati sieviete, tiesa, ar atšķirīgiem vārdiem un vecumiem.

Augusta vidū TV skatītāju novērtējumam tika sniegts psiholoģes Kaijas Gulbes vadītais sarunu šovs Runāsim atklāti. Jaunais raidījums tika uzņemts ar dalītām sabiedrības atsauksmēm.

Jau pēc pirmās epizodes parādīšanās skatītāji sāka izteikt minējumus, ka sarunšovā piedalās aktieri, nevis īsti cilvēki, kuru dzīves skārušas nopietnas problēmas. Sociālie tīkli "uzsprāga", un sākās pamatīga diskusija.

Eļļu ugunij pielēja sarunšova otrais raidījums, kurā studijas viešņa Tīna nolēma televīzijā pārtraukt attiecības ar savu mīļoto vīrieti Hariju, taču, pateicoties vērīgajiem skatītājiem, ātri vien atklājās, ka Tīna patiesībā ir tikai iedomu tēls, kura lomā iejutusies 32 gadus vecā dzīves baudītāja Ieva Praisa.

Tagad sociālajos tīklos un interneta plašumos parādījusies bilde, kurā apvienoti divi ekrānšāviņi. Vienā redzama Runāsim atklāti 29. augusta raidījuma viešņa Beāte, kurai ir 26 gadi un viņa sarunšovā nolēmusi piedalīties, lai atrisinātu privātajā dzīvē samilzušās problēmas.


Savukārt otrā attēlā redzama 27 gadus vecā vakartērpu modelētāja Kristīne, kura, mammas mudināta, šovā
Precamies!?! šī gada martā meklēja sev potenciālo vīru.

Lai gan dalība dažādos šovos un centieni parādīties televīzijā nav nekas nosodāms, sabiedrība vīpsnā un smej par acīmredzamu faktu - abas sievietes ir kā divas ūdens lāses. Vienīgā atšķirība - dažādi vecumi un vārdi.

Sociālo tīklu lietotāji smej, ka Latvija tomēr ir pārāk maza, lai veidotu šovus, kuros piedalās aktieri ar izdomātiem vārdiem un izfantazētām problēmām. Tauta esot acīga un mūsējos piemānīt neizdosies.

27 gadus vecā Kristīne attiecību šovā Precamies!?! meklē sev vīru

Kļuvusi gadu jaunāka un pārtapusi par Beāti, sarunšovā Runāsim atklāti tā pati sieviete risina attiecību problēmas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!