Foto: Privātais arhīvs

Neskaitāmajiem latviešu veiksmes stāstiem Amerikā pievienojusies arī modele Laine Rogova (attēlā) - meitene uzaicināta tikai uz vienu sekundi nofilmēties seriāla Hameleonu rotaļas 6906. sērijā, un pēc šī panākuma viņas karjera seriālā turpinājusies galvu reibinošā ātrumā.

Kā žurnālam Kas jauns atklājusi pati Amerikā dzīvojošā latviešu modele, karjera Hameleonu rotaļās viņai sākusies ar vienu sekundi.

Toties, lai iegūtu iespēju šo sekundi paspīdēt leģendārajā seriālā, bijis jāatbilst neskaitāmām seriāla veidotāju prasībām - meklēta meitene, kura uzkrītoši izskatītos pēc modeles.

Pēc slavas pilnās sekundes sekojis pavisam vērienīgs piedāvājums - meitenei tika piedāvāta iespēja norunāt pāris teikumus īpašā kastingā. Kad Laine pienākumu godam paveikusi, viņai piešķirts vārds Seleste un iespēja 6923. sērijā nofilmēties kopā ar nu jau 70 gadus veco, bet joprojām ņipro Ēriku Foresteru.

To, kā tālāk attīstīsies latvietes gaitas seriālā, vēl nezina pat pati Laine, bet viss liecinot par to, ka viņas karjera Hameleonu rotaļās neapstāsies.

"Tā kā scenārijs tiek sarakstīts tiešām pēdējā brīdī un ar seriālam cienīgiem pavērsieniem, man nav ne jausmas, kāds manai varonei būs liktenis. Tomēr loma ir oficiāla - ņemot vērā, ka man piešķīra personīgo autostāvvietu pie telekompānijas CBS, seriālā ik pa laikam uzpeldēšu," par panākumiem pastāstījusi modele.

Meitene tikusi arī pie iespējas uzturēties lielajā CBS mājā arī tad, ja viņai nav jāfilmējas. Arī šī iespēja jau lietderīgi izmantota - Laine filmēšanas paviljonos jau satikusi dažādas slavenības, tostarp Eštonu Kačeru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!