Foto: Publicitātes foto

Pēc spraigas dziesmu cīņas duetā un lietuviešu skatītāju atbalstīts, latviešu mūziķis Edgars Kreilis iekļuvis Lietuvas "The Voice" finālā.

Jau 8. martā varēsim vērot pirmo fināla kārtu, kur Edgars cīnīsies par iespēju nokļūt tuvāk uzvarai.

Svētdien norisinājās šova "Lietuvos Balsas" nākamā kārta "Battle", kur katra mentora dalībnieki uzstājās duetā, priekšnesuma laikā cīnoties vienam pret otru, lai tālāko dalību šovā turpinātu tikai viens no viņiem.

Edgars un viņa konkurente Gabriele duetā izpildīja Shawn dziesmu "Senorita". Ar pirmajām Edgara dziedātajām notīm, viņš izpelnījās pamatīgas skatītāju ovācijas, portālu "Delfi" informēja mūziķa pārstāve Līva Cimmermane.

"Šajā dziesmā bija ļoti grūti atrast veidu, kā pārspēt sieviešu vokālu, jo tā veidota, lai sievietes balss vairāk izceltos. Tomēr man izdevās priekšnesuma laikā uzrunāt skatītājus. Sajūtas, kad pēkšņi visa zāle sāka saukt manu vārdu, lai es būtu tas, kurš tiek uz fināla tiešraidēm, bija neaprakstāmas. Biju ļoti patīkami pārsteigts un priecājos, ka publika mani ir pieņēmusi un vēlas redzēt arī turpmāk – šova tiešraidēs," stāsta Edgars.

Pēc priekšnesuma Kreiļa mentors, mūziķis Donatas Montvydas, kurš plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Donny Montell, komentējot priekšnesumu, savu izvēli skaidroja: "Edgars dzied ļoti labi, un viņam ir viss, kas vajadzīgs skatītājiem, skatuvei. Viņš prot pielāgoties jebkurai situācijai, kas dziedātājam ir ļoti vajadzīgs. Es jūtu saikni mūsu sadarbībā un zinu, kur un kā varu viņam palīdzēt, dot savu padomu.

Iepriekšējās sezonās ir bijuši puiši, kuri vai nu labi dzied, vai lieliski spēj parādīt sevi uz skatuves, bet Edgaram piemīt abas šīs spējas. Viņam ir viss, ko vēlas redzēt publika, tāpēc nav iespējams viņu neizvēlēties turpmākai dalībai šovā."

Edgars Kreilis pārvarējis divas līdzšinējās šova kārtas, informēja Kreiļa menedžere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!