Foto: Publicitātes foto

Konkursa Supernova 2015 otrajā tiešraidē, kas jau 8. februārī būs skatāma LTV1, piedalīsies arī jauna puišu grupa The Stones (attēlā), kas gatava beidzot aizpildīt Latvijā jau kādu laiku patukšo boibendu nišu.

The Stones ir četri apņēmīgi puiši no Ventspils - Reinis, Matīss un brāļi Kārlis un Klāvs. Puiši jau no trīs gadu vecuma dzied bērnu popa studijā Jūras akmentiņi. Viņu muzikālā audzinātāja un menedžere vienā personā ir pazīstamā Lūcija Boitmane, studijas dibinātāja.

"Puiši ir izauguši no bērnu vecuma, un, kad es izteicu ideju par dalību Supernovā, viņi ar prieku piekrita. Apvienojot viņu idejas un palīdzot Igoram Voļhinam, kopā radījām dziesmu, ar ko startēt konkursā," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Boitmane.

Supernova būs The Stones pagaidām lielākā publiskā uzstāšanās. Iepriekš puiši koncertējuši sporta pasākumos un korporatīvajās ballītēs. Divi no grupas dalībniekiem mācās vidusskolas pēdējā klasē, viens Ventspilī mācās par tulku, bet ceturtais mācās Rīgā. Taču nedēļas nogalēs visi tiekas Ventspilī, lai kopīgi radītu mūziku.

Boitmane ir pārliecināta - lai kur apņēmīgos jauniešus aizvestu studijas, ik nedēļas nogali visi tiksies Ventspilī. Puišu konkursa dziesmas Free Your Mind īpašā odziņa ir tradicionālās popmūzikas apvienojums ar latviskiem motīviem un dūdu iespēli. 

8. februārī The Stones pārsteigs ne tikai ar skanējumu, bet arī deju - konkursam tiek gatavota īpaša horeogrāfija. Viss sagatavošanās process jauniešiem esot kā īsts piedzīvojums.

"Mēģinājums konkursam bija pirmā reize, kad puiši dziedāja ar ausu monitoriem. Redzēju, ka viņi ir nedaudz saspringti, baidās, ka tie monitori neizkrīt. Es visvairāk ceru, ka sestdien uz skatuves viņi spēs būt patiesi, uzstāties ar prieku un viņu acis mirdzēs," par saviem audzēkņiem īkšķus tur Boitmane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!