Lielus priekus un sajūsmu pašmāju ļaudīm radījis TV3 Play raidījuma Sīkie eksperti viens no dalībniekiem, kuru iztaujājis TV šovu vadītājs Māris Grigalis. Uz jautājumu "Kas notiek, kad ēd daudz saldējumu?" puisēns sniedzis visai asprātīgas un amizantas atbildes.

Sīkie eksperti ir interneta raidījums, kurā tā vadītājs Māris Grigalis iztaujā mazus bērnus par visdažādākajām tēmām. Šoreiz viņš bērniem uzdeva jautājumus par saldējumu.

Mazais puisēns godīgi atbild, ka, ja ēd pārāk daudz saldējumu, var "notikt sūdi". Šis paziņojums lika sasmieties Grigalim, kurš tomēr saņēmās un turpināja iztaujāt puiku.

"Tu negribi daudz, daudz saldējumus?" zēnam vaicā Grigalis, uz ko mazais atbild "Nē" un vēl piemetina, ka tad esot šķidra kaka.

Videoklips pāris dienu laikā jau noskatīts vairāk nekā 13 tūkstošus reižu un guvis lielākoties pozitīvas atsauksmes. Sabiedrība priecājas par tik godīgām, nesamākslotām un sirsnīgām atbildēm.

Arī pats raidījuma vadītājs Grigalis saņēmis uzslavas par savu humora izjūtu un bērnu iztaujāšanas prasmēm. Ar mazajiem ekspertiem viņš laika gaitā apspriedis gan Latvijas ceļu problēmas, gan vaicājis, vai skolotājiem vajadzētu pacelt algas un pļāpājis par vēl daudzām citām aktuālām tēmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!