Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 12. oktobra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt vairākas jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir amerikāņu režisora Vudija Allena romantiskā komēdija Romai - ar mīlestību (To Rome with Love).

Ar šo komēdiju Allens turpina savu ”Eiropas filmu" sēriju, ko veiksmīgi aizsāka Vicky Cristina Barcelona (2008) un Midnight in Paris (2011), tikai šoreiz viņš scenārijā ierakstījis lomu arī pats sev.

Arī pārējais aktieru ansamblis, kā ierasts Allena filmās, ir iespaidīgs: šoreiz pie viņa filmējušies tādi populāri aktieri kā Aleks Boldvins, Roberto Benini, Penelope Krusa (attēlā), Elena Peidža, Džeisijs Aizenbergs, Džūdija Deivisa, Grēta Gerviga un nelielā epizodē arī Ornella Muti.

Filmas Romai - ar mīlestību reklāmas treileris

Savu pirmizrādi Romā filma piedzīvoja šī gada aprīlī, bet ierobežotam skaitam Latvijas skatītāju šoruden bija iespēja to noskatīties kino festivāla Baltijas pērle ietvaros.

Filma visā pasaulē nopelnījusi jau gandrīz 67 miljonus ASV dolāru, kas Vudija Allena filmām (un arī kompānijai Sony Classics) ir ārkārtīgi augsts rādītājs, un arī kritiķu atsauksmes par filmu kopumā ir pozitīvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!