Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 25. janvāra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt jaunu amerikāņu trilleri Pēdējā sadursme (The Last Stand), kurā galveno lomu pēc ilgākas "politiskās" pauzes spēlē leģendārais austriešu aktieris Arnolds Švarcenēgers (attēlā).

Filmas sižets ir sekojošs: pēc izjukušas operācijas policists Ouvenss (Švarcenēgers) aizbraucis uz pierobežas pilsētu un kļuvis par provinces šerifu. Dzīve rāmi plūst, taču drīz viss mainīsies - lielā ātrumā pilsētas virzienā savā "advancētajā" auto nesas varens narkobarons.

Neraugoties uz to, ka viņam pašam pa pēdām dzenas FIB aģenti, tieši Ouvensam nāksies iesaistīties pēdējā sadursmē ar noziedznieku.

Filmas Pēdējā sadursme oficiālais reklāmas treileris

Pēdējā sadursmē filmējušies tādi aktieri kā Forests Vitekers, Peters Stormare, Džonijs Noksvils, Luiss Guzmans, Harijs Dīns Stentons un citi, bet filmas lielākā zvaigzne neapšaubāmi ir bijušais Kalifornijas gubernators un "Misters Olimpija" Arnolds Aloīzs Švarcenēgers.

Neskaitot filmu The Expendables 2, kur Ārnijs nebija galvenajā lomā, un dažas filmas, kurās "dzelzs Ārnijs" filmējās epizodēs, šī ir viņa atgriešanās pēc desmit gadu klusēšanas - kopš filmas Terminator 3: Rise of the Machines.

Tiesa, jau tuvākajos gados ieplānotas vairākas lielbudžeta filmas ar Švarcenēgeru, tostarp atgriešanās Konana tēlā, jau piektais Terminators un komēdija Trīnīši, kas būs filmas Dvīņi rimeiks, kurā brāļiem Švarcenēgeram un Devito pievienosies arī Edijs Mērfijs.

Filma, kuras budžets ir aptuveni 40 miljoni dolāru, uz ASV kinoekrāniem iznāca pirms nedēļas, taču ierobežotā kino nomā, un īstā pirmizrāde 25. janvārī paredzēta vienlaicīgi gan Ziemeļamerikā, gan Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!