Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 27. septembra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt četras jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir slavenā franču režisora Lika Besona kriminālkomēdija Ģimene (The Family) ar iespaidīgu Holivudas aktieru ansambli.

Filmas sižets ir sekojošs: nežēlīgais mafijas klans - Manzoni ģimene - pārceļas uz Franciju, izmantojot liecinieku aizsardzības programmu. Ieradušies šajā valstī, bijušie noziedznieki cenšas sākt jaunu dzīvi, tomēr nav nemaz tik viegli atteikties no agrākajiem ieradumiem.

Par spīti milzīgām pūlēm un CIP aģenta Stenfīlda palīdzībai, ģimene iekuļas ķibelē pēc ķibeles.

Freds Manzoni, viņa sieva Megija un bērni Bella un Vorens nespēj valdīt pār savu dabu - viņi izdara arvien jaunus noziegumus, atkal un atkal atklādami, kur atrodas. Manzoni ģimene maina uzvārdus un pārceļas no vietas uz vietu, atstādami aiz sevis noziegumu pēdas.

Tā kā Manzoni risina visus jautājumus ar ģimenē izsenis pieņemtajām metodēm, viņus izseko mafijas klans, kuru viņi nodevuši. Kad mafijas grupējums, alkdams atriebties Manzoni ģimenei, apmetas netālu no tās, sākas pilnīgs haoss.

Filmas Ģimene oficiālais reklāmas treileris

Šīs ASV un Francijas kopražojuma filmas režisors ir Liks Besons, kurš ar Holivudu nebija sadarbojies kopš Žannas d'Arkas (1999) laikiem, bet iepriekš uzņēmis tādas slavenas filmas kā The Fifth Element (1997), Leon (1994) un citas.

Galvenajās lomās lielisks aktieru ansamblis - mafijas filmu veterāns Roberts De Niro, Mišela Pfeifere (viņi kopā jau bijuši filmā Stardust), Tomijs Lī Džonss un citi.

Filmas budžets ir 30 miljoni dolāru, un divās pirmajās izrādīšanas nedēļās Ziemeļamerikā un Eiropā tā jau gandrīz atpelnījusi ieguldīto summu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!