Foto: Publicitātes attēli
Lai arī varētu šķist, ka pašmāju televīzijās ēšanas šovu klāsts jau tā ir varens, tapis vēl viens projekts. No 1. decembra platformā "Go3" būs vērojams raidījums "Gandrīz garšīgi", kurā ēdēji salīdzinās dažādu zīmolu burgerus, kafijas, frī kartupeļus un citu plašpatēriņa produkciju.

"Gandrīz garšīgi" vadīs atraktīvais Valdis Sils un viņam asistēs suns. Pie abiem viesosies sabiedrībā atpazīstamas personības, kas salīdzinās dažādus populārus ēdienus, kā arī eksperimentēs ar garšām cerībā atklāt ko jaunu. Šovu veido pasākumu vadītājs un aktieris Rihards Sniegs.

Šova dalībnieki izlaidīs maltītes gatavošanas posmu un uzreiz ķersies klāt pie ēšanas, salīdzinot dažādu zīmolu burgerus, picas, kafijas, kā arī citus ēdienus un dzērienus ar mērķi noskaidrot, kurš tad ir visgardākais. Varoņi arīdzan sniegs skaidrību, vai dārgākais produkts vienmēr ir tas garšīgākais.

Šova epizodēs pie galda redzēsim tādus pazīstamus "gardēžus" kā komiķi Edgaru Bāliņu, TV šovu vadītāju Betu Beidz, influenceri Roju Rodžeru, reperi Krivenchy, radio balsi Sandu Dejus un citus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!