Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 4. oktobra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt četras jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir ilgi gaidītā biogrāfiskā drāma Džobss (Jobs), kas vēsta par Apple dibinātāju Stīvu Džobsu.

Filma stāsta par Džobsa nevaldāmajiem hipija jaunības gadiem, pirmajiem panākumiem ar uzņēmumu Apple, daudz apspriesto atlaišanu, leģendāro atgriešanos un karjeras lielākajiem panākumiem. Šis ir stāsts par vīru, kurš nolēma mainīt pasauli - un to paveica.

Filmas Džobss oficiālais reklāmas treileris

Filmas režisors ir Džošua Maikls Sterns, kuram šī ir tikai trešā filma karjerā - līdz šim viņš uzņēmis fantāziju Neverwas (2005) un politisko komēdiju Swing Vote (2008).

Galvenajās lomās filmējušies tādi pazīstami aktieri kā Dermots Malronejs, Džeimss Vudss, Metjū Modains, Lūkass Hāss, Kevins Danns un citi.

Savukārt titullomā filmējies 35 gadus vecais amerikāņu aktieris Eštons Kačers (attēlā), kurš līdz šim vairāk bija pazīstams kā Demijas Mūras vīrs un jauniešu komēdiju aktieris.

Filma savu pirmizrādi piedzīvoja jau šī gada janvārī Sandensas kino festivālā, bet plašākā kino nomā nonākusi vien nesen. Tās budžets ir 18 miljoni ASV dolāru, bet vājo atsauksmju dēļ ar pūlēm ir atpelnīta vien ieguldītā summa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!