Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas sākumā divas nedēļas pēc pirmdzimtā laišanas pasaulē darbā telekanālā TV3 un radiostacijā Star FM atgriezās populārā laika ziņu vadītāja un radiobalss Maija Rozīte (attēlā), bet daļu sabiedrības viņas darba gaitu atsākšana ne pa jokam satraukusi.

Šonedēļ portāla Calis.lv foruma sadaļā aizsākusies karsta diskusija ar nosaukumu "Māte Rozīte" par to, vai mātei tik drīz pēc bērniņa laišanas pasaulē vajadzētu atsākt darba gaitas, un, kā jau ierasts, aktīvākās foruma lietotājas dalās divās frontēs.

"Divas nedēļas pēc dzemdībām šī jau gozējas TV īsā kleitiņā. Tās kādas sacensības vai - kurš ātrāk? Vai Flinstons viens pats nevarēja kādu laiku pavadīt tās laika ziņas bez jaunās māmiņas?

Un vai mūsdienās tiešām jāatstāj bērns vakaros, kad vislielākais raudamais?" diskusiju aizsākusi lietotāja ar segvārdu Meridol.

Daļa foruma dalībnieču piekrīt šim viedoklim un atgādina arī to, ka no ētera Rozīte pazuda ļoti īsu laiku pirms dzemdībām, brīnoties, vai tiešām Rozītes ģimenes materiālais stāvoklis neļauj viņai ilgāku laiku izmantot dekrēta atvaļinājumu un pavadīt laiku kopā ar jaundzimušo.

Tiesa, netrūkst arī tādu sieviešu, kuras norāda, ka ikvienai jaunajai māmiņai vajag veltīt laiku tikai sev un ka mazuļa atstāšana gadīgās rokās uz pāris stundām dienā nekādu ļaunumu nevar nodarīt.

Aktīvi tiek apspriests arī viņas žilbinošais izskats tik īsu laiku pēc dzemdībām, tas, vai TV "seja" valkā koriģējošo veļu, Rozītes ģimenes materiālais stāvoklis un citas tēmas, bet prātīgākie portāla lietotāji aizrāda, ka pieaugušiem cilvēkiem nevajadzētu tērēt savu laiku, apspriežot, kas ir labāk Rozītei un viņas dēliņam.

Kā liecina TV3 informācija, radiostacijā Star FM Rozīte rosās katru darba dienu no pulksten vieniem līdz četriem, bet laika ziņas vakaros viņa vada uz maiņām ar savu kolēģi Ansi Klintsonu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!