Foto: Kadrs no video

Uzsākot jauno rudens sezonu, Latvijas Televīzija saviem skatītājiem sarūpējusi īpašu pārsteigumu – tapusi kopdziesma "Izgaismots".

Kā vēsta LTV pārstāvji, mūzika raksturo televīzijas kanālu, piešķir tam vērtību un rada atpazīstamību.

"Mūziķu Māras Upmanes-Holšteines (grupa "Astro'n'out"), Arņa Račinska (grupa "Laika suns") un Makree (Mārtiņš Makreckis) speciāli Latvijas Televīzijai radītā dziesma "Izgaismots" raksturo mūs – radīsim stāstus savām rokām, būsim kā straumi virzošs spēks, runāsim, kad citi klusēs, rādīsim, kad kāds slēps, un ar neizsīkstošu spēku dosimies uz priekšu. Dziesma ir par mums – tā atspoguļo, ko mēs darām, kāda esam komanda, ko jūtam un domājam. Tas ir mūsu stāsts, ko ietērpjam dziesmā," dziesmas ideju skaidro televīzijas pārstāvji.

Kopā ar mūziķiem dziesmu iedziedāja Latvijas Televīzijas ētera personības ar kopkori, kur teju katrs darbinieks deva savu ieguldījumu.

"Darba ritms Latvijas Televīzijā ir kā dzīve bišu stropā – arī mums šeit piecos no rīta ir tāda pati rosība, un kustība neapstājas 24 stundas diennaktī. Tas arī spilgti raksturo jauno sezonu – būsim nemitīgā kustībā. Jaunais darba cēliens ir īpašs ar lielajiem notikumiem – Latvijas simtgadi, olimpiskajām spēlēm, Dziesmu svētkiem un Pasaules kausa spēlēm futbolā. Mēs tur būsim klāt, lai svinētu, stāstītu, rādītu, izglītotu un iedvesmotu. Jaunā sezona ir īpaša ar nozīmīgu gadskārtu, kad mūsu "Panorāma", kas ir senākā informatīvā programma Latvijā, atzīmēs 60 gadu jubileju. Kopā ar skatītājiem svinēsim lielo notikumu un spilgti parādīsim to mūsu saturā," uzsvēris Latvijas Televīzijas valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!