Foto: DELFI

Priecīga vēsts visiem tiem, kuri nepaguva apmeklēt kādu no šova "X Faktors" Latvijas versijas reģionālajām atlasēm – projekta veidotāji izsludinājuši papildus atlasi.

Šopavasar lielākajās pilsētās notika potenciālo talantu meklējumi, un uz atlasēm rāvās ļaudis no Latvijas malu malām. Tagad tapis zināms – tiem, kuri palaiduši garām savu lielo iespēju pamirdzēt starmešu gaismās, nav pamata skumt, jo tiek rīkota vēl viena atlases kārta.

Šova veidotāji jauniešus, vokālās grupas un talantus, kuri sasnieguši 16 gadu vecumu, aicina uz noklausīšanos "X Faktora" mājaslapā.

"Ja jūti vēlmi un talantu dziedāt, un ir pārliecība, ka "X Faktors" var būt lielā iespēja veiksmīgai mūziķa karjerai, tad izbrīvē laiku, lai izveidotu pieteikuma video! Video ir jābūt dzirdamai dziesmai bez pavadījuma jeb a capella, kā arī jābūt labi redzamam pašam izpildītājam," medijus informē šova organizatori.

Video vēlamais garums ir divas minūtes, un sižeti būs publiski pieejami. Tos izvērtēs mūzikas sfērā un šovbiznesa jomā pieredzējusi žūrija, tādēļ šova veidotāji aicina visus pretendentus pirms video augšupielādēšanas rūpīgi pārliecināties par snieguma kvalitāti.

Papildus atlasē aicināti piedalīties arī tie, kuriem nepaveicās kādā no reģionālajam kārtām Latvijas lielākajās pilsētās. Talantu meklējumi norisināsies līdz 16. jūlijam. Atlasei iespējams pieteikties, aizpildot anketu, kas atrodama šeit.

"X Faktors" ir televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir attīstīt jaunus dziedošos talantus. Skatītājiem tā ir muzikāla izklaide un iespēja just līdzi saviem favorītiem, savukārt mūziķiem – pieredzējušu nozares profesionāļu vadībā attīstīt sevi un iegūt klausītāju atzinību, mīlestību un, iespējams, biļeti veiksmīgai mūziķa karjerai. Pasaules pieredze rāda, ka "X Faktora" dalībnieki pēc šova gūst panākumus un viņu dziesmas nokļūst topu virsotnēs, kļūstot par pārdotākajiem ierakstiem. Šovs TV ekrānos būs redzams kanālā TV3 rudenī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!