Foto: Ekrānšāviņš no video

Arī Latvijai beidzot ir savs ķirzakcilvēks (attēlā) - viņš sevi atrādījis telekanāla RīgaTV24 piektdienas vakara jauno zvaigžņu šovā Rādi, ko vari, pārsteidzot gan žūriju, gan skatītājus ar savu izskatu un lokanību.

Ķirzakcilvēks skatītājus apbūra ne tikai ar ļoti izteiksmīgu ārējo veidolu, bet arī fantastisku deju un izcilu lokanību. Radījums skatuves uznāciena laikā izpildīja vairākus sarežģītus trikus, ko veica ar apbrīnojamu vieglumu, ne brīdi neradot šaubas par to, ka viņš tiešām ir ķirzaka.

Īpaši pārsteidzošs bija ķirzakcilvēka priekšnesuma nobeigums, kurā visai garā auguma radījums salocījās un saritinājās tiktāl, ka varēja ielīst nelielā caurspīdīgā kastē un pats to arī aiztaisīt.

Savu stilu ķirzakcilvēks ieturēja līdz galam, arī žūrijas spriedumu sagaidot notupies dzīvnieciskā pozā. Žūrijas loceklis aktieris Andris Bulis pajokoja, ka ķirzakcilvēkam noteikti esot ērti ceļot, jo viņš ietilpst jebkurā somā, un arī pārējie žūrijas locekļi izteica sajūsmu par lokanā puiša šovu.

Mūziķis Guntis Veits atzinās, ka priekšnesuma laikā ķirzakcilvēks bijis tā sapinies sevī, ka Veits sācis uztraukties, vai nebūs jāpalīdz ķirzakcilvēkam atkal atpiņķerēties. Ķirzakcilvēks īstajā vārdā esot 27 gadus vecais Valērijs Komisarenko, taču viņa cilvēciskā identitāte tiek rūpīgi slēpta.

Žūrija lēma, ka ķirzakcilvēks tiek pārcelts uz šova nākamo kārtu cīņā par balvu - iespēju tikt uz Cabaret skatuves. Cabaret pārstāvji jau izteica vēlmi dabūt ķirzakcilvēku savā šovā, kur lokanais mākslinieks varētu startēt, iespējams, pavisam plikiņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!