Foto: F64

Februāra sākumā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegts šovs Iepirkšanās pavēlnieces, kurā katru nedēļu vairākas modīgas dāmas mērojas spēkiem gaumes un stila izjūtā, un šonedēļ uzmanības centrā nonākusi arī raidījuma aizkadra balss, aktieris Ģirts Ķesteris (attēlā), kura komentāri šokējuši pārraides mīļotājus.

Virtuālajā vidē, tajā skaitā arī mikroblogu vietnē Twitter, vairāki raidījuma skatītāji jau veltījuši visai skarbus vārdus ne tikai šova dalībniecēm, kurām pārmests pārlieku lielais negatīvisms, bet arī pārraides veidotājiem.

Īpaši lielu sašutumu raidījuma skatītājiem raisījuši aktiera Ģirta Ķestera, kurš ir šova aizkadra balss, komentāri par pārraides dalībniecēm, un visskarbākos vārdus līdz šim viņš veltījis šīs nedēļas dalībniecei, dzīvespriecīgajai un jautrajai māksliniecei Zitai.



Šova skatītāji tviterī šausminājušies, ka Ķesteris māksliniecei veltījis pārlieku sarkastiskus un pat aizskarošus izteikumus, un daudziem pārraides mīļotājiem esot radies priekšstats, ka aktieris nekaunīgi izsmej raidījuma dalībnieces.




Tāpat šova skatītāji pauduši viedokli, ka Ķestera komentāri šoreiz un arī citās šova epizodēs lielākoties esot ļoti truli un nevietā iestarpināti, un ne viena vien raidījuma skatītāja paziņojusi, ka aktieris par saviem izteikumiem pelnījis ļoti lielu "fui".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!