Foto: Publicitātes foto
11 vīri vienā būvlaukumā - tāds bardaks "Lauku sētā" vēl nav redzēts. Bet tieši tā noticis šova otrajā sērijā.

Pēc negaidītās Agņa lēkmes un veselības problēmām pirms nedēļas, šova vadītājs Jānis Rāzna pieņēma lēmumu, ka Agnim šovu ir jāpamet. Bet pārējiem puišiem priekšā bija pirmā darbu nedēļa.

Lielais darbs – atpūtas terases būvniecība pagalmā un teritorijas labiekārtošana. Darbu vadītājs – izdarīgais ugunsdzēsējs Normunds.

Normunds apjucis no lielā padoto bara un satrauktais skatiens no puiša sejas nepazūd ne mirkli. Jau pirmajos darbos pierādās, kuri vīri ir domātāji un darītāji, bet kuriem var uzticēt tikai palīgdarbus.

Nedēļas noslēgumā sarindojot dalībniekus pēc padarītā, Normunds kā čaklāko nosauc Armandu, bet sliņķu galā ierindo Vladislavu, Jāni un Mareku, visbeidzot pašā lejasgalā nostādot sevi un brāli, uzsverot, ka tas nav īsta vīra gods – citus saukt par sliņķiem un sevi celt saulītē.

Tikmēr "Lauku sētas" virtuvē saimnieko bārmenis Gustavs, bet viņa palīgs ir trakulīgais bezdarbnieks Ingus no Saldus.
Gustavs demonstrē savu pieredzi viesmīlības jomā un virtuvē uztur sterilu kārtību, tomēr arī viņam gadās pa kādai ķibelei un kuriozam - kaķis no galda nozog cīsiņu virteni un šķiet, arī saimnieces suņi ir tikuši pie kāda garduma no dalībnieku galda.

"Zēģelnieku" mājas atrodas Ezerē, pašā leišmalē, tādēļ Jānis Rāzna pasūta pavāram vakariņās lietuviešu nacionālo ēdienu - cepelīnus. Nabaga Gustavs pirmo reizi mūžā dzird tādu nosaukumu! Padomdevēji arī švaki, tā teikt - cik puišu, tik cepelīnu recepšu. Gustavs nevar izlemt, kuram klausīt un beigās pagatavo miksli no visām receptēm, nosaucot tos par "plakanajiem cepelīniem".

Saimniece smej, ka tik neparastus cepelīnus mūžā nav ēdusi! Tikmēr Ingus uzņēmies sētas pirtnieka lomu - gatavo karsto akmeņu masāžu, kārtīgi izper vīrus ar četru veidu slotiņām. Dzīve bez meitenēm "Lauku sētā" ir neparasta - puiši nekautrējas viens otram pamasēt pleciņus un arī citas, intīmākas ķermeņa daļas. Sarunas "Lauku sētā" vakaros ir visai nepiedienīgas.

Smags darbs, strīdi, smiekli, čīkstēšana un daudz kā cita "Lauku sētas" jaunajā sezonā ceturtdienās 21:55 TV3!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!