Foto: Publicitātes foto

Par LTV1 realitātes šova Lauku sēta 2 dalībnieku sāpīgāko tēmu trešajā nedēļā kļuvuši personīgās higiēnas jautājumi – vīrieši sūdzas, ka ēdiena porcijās jau atrod matus no dāmu visdažādākajām ķermeņa vietām, pie tam no virēju padusēm pa tiešo ēdienā tekot sviedri.

Trešajā nedēļā virtuvē saimniekoja Daiga, tiesa, ne visi bija apmierināti par viņas sniegumu. Secinājusi, ka Daigas gatavotā ēdmaņa sastāv lielākoties no taukiem un krējuma, palīgos pieteicās Aija, priecējot pārējos ar veselīgākiem, no dārzeņiem vārītiem labumiem.

Abas dāmas gan nespēja virtuvē rast kopīgu valodu, tāpēc saimniekoja pa kārtai. Taču Daigas gatavotais ēdiens turpināja izpelnīties kritiku no ēdājiem, pie tam galvenie kritizētāji bija tieši jaunie puiši Guntis un Edgars. Zēni sūdzējās par to, ka brokastu porcijā atraduši matus no dažādām virējas ķermeņa daļām, un pārmeta Daigai to, ka viņa nekopj paduses.

Puiši tēlaini uzbūra ainiņu, kā Daigai, liecoties pār katliem, sviedri no padusēm tek pa tiešo ēdienā, un Edgars pie kopgalda pat teica publisku runu, kurā kaunināja Daigu par viņas padušu higiēnu.

Publiskā kaunināšana tik intīmā sakarā bija pamatīgs trieciens Daigai - viņu aizstāvēt metās vecākās šova dalībnieces, kuras sprieda, ka jaunieši šādi cenšas no šova izēst spēcīgo konkurenti.

Par nedēļas centrālo notikumu kļuva cūku bēres. Kamēr vieni cūciņas slaktēšanu uztvēra kā interesantu iespēju apgūt ko jaunu vai atsvaidzināt bērnības atmiņas, citiem pasākums gāja pie sirds mazāk - Aija pat apraudājās.

Tika paziņots, ka tas, kurš pirmais izdzers veselu glāzi tikko nokautās cūkas asiņu, iegūs imunitāti izbalsošanā, un to nekavējoties izdarīja Māris. Viņa piemēram sekoja arī Guntis, un pat vairākas dāmas intereses pēc pagaršoja dziru, kuras baudīšana cūku bērēs ir sena lauku tradīcija.

Pēc cūku bērēm šova dalībniekiem nācās tikt galā arī ar tik ķēpīgu darbiņu, kā sivēna zarnu tīrīšana, bet otrs nedēļas uzdevums bija pirts ārsienu slīpēšana.

Kā nedēļas slinkāko dalībnieku, kuram jāsēžas uz izbalsošanas svītras, saimnieki vērtēja Edgaru - puisis vienubrīd atteicās no darbiem, sūdzoties par vēdersāpēm, un pārējie netika gudri par to, vai tā nav simulācija.

Iekšējā balsojumā par pārējo dalībnieku upuri kārtējo reizi krita Alise, ko citi uzskata par intriganti un pielīdēju saimniekiem. To, kuram jādodas mājās, noteica sacensība - pupiņu šķirošana, kurā zaudēja Edgars.

Edgaram šovu nācās pamest, taču, iespējams, vēl vairāk par puiša aiziešanu Lauku sētas iemītniekus satrauc fakts, ka pavāra loma uz nākamo nedēļu iekritusi Guntim - puisim, kura vienīgā izpratne par ēdiena sagādāšanu pagaidām aprobežojas ar iepirkšanos makdonaldā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!