Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 12. novembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots šova Lauku sēta kārtējais raidījums, kas šoreiz bija īpaši vardarbīgs.

Pēc rīdzinieka Oskara došanās mājup intrigas saimniecībā nedaudz pierimušas, bet lauku sētā palikušos dalībniekus gaidīja kāds pārsteigums - nākamajā dienā pēc izbalsošanas švītīgais pilsētnieks atgriezās, lai visiem atvainotos par savu uzvedību.

Oskara atvainošanās tika uztverta pretrunīgi, bet, kad puisis bija devies prom, viss pamazām atgriezās ierastajā ritmā. Arī ar darbiem dalībniekiem šoreiz gāja labi - beidzot bija pabeigta celiņa bruģēšana, un saimniece šķita tīri apmierināta.

Dažiem dalībniekiem bija jādemonstrē visa sava vīrišķība - bija jākauj cūka, un šajā uzdevumā vislielāko drosmi izrādīja Violeta (attēlā), kura, neraugoties uz nepatiku pret asinīm, braši tika galā ar saviem uzdevumiem.

Kamēr tika šmorēts lepns mielasts par godu cūciņai, virtuvē sākās īsta jezga - Evija, mazais Mārtiņš un Violeta sāka šļakstīties ar cūkas asinīm, pārvēršot tuvāko apkaimi īstā slaktiņa scēnā.

Paralēli cūkas kaušanai un citiem darbiem šoreiz īpaša uzmanība tika pievērsta romantiskajai līnijai - lielais Mārtiņš arvien uzstājīgāk sāka lenkt daiļo Artu, tomēr atsaucību neguva.

Meitene uzsvēra, ka viņai lielais Mārtiņš nepatīkot kā vīrietis, un neslēpa - labāk redzētu puisi, šovu pametot. Diemžēl notikumi iegrozījās citādi.

Saimniece šonedēļ sliņķa godu piešķīra tieši Artai, kas bija gandrīz tikpat liels pārsteigums kā nedēļas čaklākais dalībnieks - imunitāte un saimnieces atzinība tika līdz šim ļoti lēnīgajam Agnim.

Izšķirošajā cīņā Artai nācās mēroties ar Ingūnu, kas atkal bija kritusi ar iekšējā balsojuma upuri.

Pupiņu šķirošanas sacensībās veiklāka izrādījās Ingūna, un Arta, asarām līstot, devās mājup.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!