Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 18. septembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots šova Lauku sēta trešais raidījums, kurā, kā jau bija solījuši šova veidotāji, kaislības dalībnieku vidū uzņem apgriezienus.

Arī šajā raidījumā jau atkal lija asaras - šoreiz nervi uzdeva Sarmītei, kura, esot pavāres godā, bija dzirdējusi, ka Elīna kritizējusi viņas gatavotās sēnes. Tas sievieti ne pa jokam sarūgtināja, jo viņa bija ļoti centusies, bet pati Elīna šos pārmetumus noraidīja, apgalvojot, ka notikušais ir pārpratums.

Netrūka arī citu likstu - karstums pieveica mutīgo Elīnu, kurai no tveices kļuva slikti un viņa pat tika nogādāta slimnīcā. Vēlāk viņa uzsvēra, ka nav spēlējusi teātri, kā dažiem šķita -viņai pat caur vēnu iešpricētas zāles.

Sarmīte gan bija skeptiski noskaņota un norādīja, ka dūšīgiem cilvēkiem saulē esot grūtāk kā parastas miesasbūves cilvēkiem, bet ne jau tik grūti, ka uzreiz jākrīt ģībonī, bet pati Elīna pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas bija darbaspara pilna un negrasījās pamest cīņu.

Arī ar darbiem īsti labi neveicās - tualete tā arī netika pabeigta, Andis saimnieku salīdzināja ar mazu bērnu, kurš neko īsti nopietni neuztver un mētājas no darba uz darbu.

Tomēr par centrālo notikumu šajā sērijā kļuva mīlas intriga - kamēr pārējie dalībnieki rosījās kur nu kurš, Anita (attēlā) bija devusies kārtot saimnieka istabu, kas it kā dalībniekiem līdz šim bija bijusi slēgtā zona.

Protams, Anitas biedros tas radīja aizdomas, ka viņai ar namatēvu izveidojušās īpašas attiecības, par ko liecinot arī tas, ka Anita vienīgā no visiem viņu drīkstot uzrunāt vārdā.

Situāciju vēl vairāk saasināja fakts, ka sēņu lasīšanas sacensībās, kurās piedalījās visas daiļā dzimuma dalībnieces, uzvarēja Anita, kura tika pie iespējas aiziet uz tikšanos ar lauku sēta saimnieku. Sieviete mājās atgriezās tik ļoti saviļņota, kas nav varējusi ne gulēt, ne īsti pastāstīt pārējām, kā gājis.

Protams, romantiskā tikšanās ar saimnieku un viņa istabiņas tīrīšana deva savu un Anita tika atzīta par čaklāko dalībnieci. Tas šokēja pārējos dalībniekus - Didzis nevairījās norādīt, ka sieviete uzvedas kā piegulētāja, Andis atzina, ka ar saimnieka istabas tīrīšanu viņa ieguvusi bonusa punktus, bet Elīna sprieda, ka Anita acīmredzami "līdusi pakaļā".

Anita uz pārmetumiem atbildēja, ka cīņa paliek cīņa, viņa izmantos visus līdzekļus un "līdīšot pakaļā visiem", kam vajadzēs.

Slinkākās dalībnieces titulu jau otro nedēļu pēc kārtas saņēma Inese, bet iekšējā balsojumā ar pārliecinošu balsu pārsvaru uz strīpas nosēdās Sarmīte, kura bija pārsteigta par šādu nodevību.

Abas dāmas sacentās, laužoties ar rokām, un šajā disciplīnā uzvarēja Sarmīte, kura pie pārējiem dalībniekiem atgriezās kā pie ienaidniekiem un solīja atriebties, bet Inese devās mājup.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!