Foto: Publicitātes foto

Kamēr šovs Lauku sēta TV ekrānos vēl tikai uzņem apgriezienus, gaismā nāk nianses, kas filmēšanas laikā palikušas aiz kadra. Izrādās, ka viena no dalībniecēm - Ilona Jeršova (attēlā) - teju visu filmēšanas laiku mocījusies sāpēs, bet uzreiz pēc šova viņai nācies veikt nopietnu operāciju.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Ilona atklāj, ka pirms aptuveni pusotra gada piedzīvojusi kritienu, kā rezultātā satraumēta viņas roka. Trauma tā arī nav ārstēta - Ilona tai nav pievērsusi īpašu uzmanību, gaidot, ka sāpes pāries pašas. Tad nākusi vilinošā iespēja piedalīties Lauku sētā.

Tikusi laimīgo desmitniekā, viņa izlēmusi par veco traumu neko nestāstīt šova veidotājiem, lai medicīnisku apsvērumu dēļ netiktu izslēgta no piedzīvojuma. Diemžēl sieviete nebija rēķinājusies ar to, ka šova ietvaros veicamie smagie lauku darbi saasinās problēmu.

"Ja iepriekš bija tā, ka šad tad tikai pasāpēja plecs, šovs pielika visam kārtīgu punktu. Tas darbs, kas ir jādara Lauku sētā, ir ļoti smags. Jutu, ka īpaši problēma saasinās pēc bruģa likšanas, kā arī pēc slaukšanas.

Bija pat tā, ka es nevarēju gulēt no sāpēm," atceras Ilona. Taču arī tad viņa nav sūdzējusies, bet gan turpinājusi strādāt, baidoties, ka sūdzēšanās gadījumā var tikt izslēgta no šova.

"Tas, kas tur iekšā nav bijis, to nevar saprast. Tas ir tāds azarts! Ikvienam no mums bija svarīgi izturēt pēc iespējas ilgāk. Nekādas sāpes nevarēja piespiest izstāties. Man bija bailes, ka gadījumā, ja es prasītu ārstu, man nāktos pamest šovu," par savām izjūtām spēles laukumā stāsta Ilona.

Pēc tam, kad šovs viņai beidzies, Ilona uzreiz devusies pie ārsta, kurš nozīmējis steidzamu operāciju. Pēc operācijas Ilonai jāatlabst veselu pusgadu, un sieviete atklāj, ka traumētā roka šobrīd ir praktiski nekustīga. Taču, neskatoties uz to, viņa neko nenožēlo.

"Dusmas uz šovu? Nē, nekādā gadījumā. Es taču zināju, kur es eju. Tas bija tāds piedzīvojums, kādu izbaudīt izdodas tikai retajam - no vairākiem simtiem taču tikām paņemti tikai desmit. Es ne par ko nesūdzos un nevienu nevainoju. Galu galā - tagad beidzot esmu tikusi atpūtā," pozitīvi uz dzīvi skatās Ilona.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!