Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 9. novembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Lauku sēta" jaunākā sērija, kurā tradicionāli netrūka spraigu notikumu.

Kamēr saimniece Sarmīte ir devusies atvaļinājumā, viņas vietā lauku darbus uzrauga pats saimnieks, un dalībnieki rāvās vaiga sviedros, lai parādītu sevi no labākās puses.

Vēl jo spraigāku cīņu padarīja fakts, ka, tā kā šovā palikuši vairs tikai pieci dalībnieki, tika nolemts, ka cīņu katrs turpinās individuāli. Vissarežgītāk klājās Kristapam, jo viņam šajā nedēļā bija uzticēti arī pavāra pienākumi, bet, nevēloties sēsties uz sliņķu sola, puisis saimnieka uzdevumu pildīja pa nakts tumsiņu.

Saimnieks dalībniekiem bija uzdevis labiekārtot dīķa apkārtni, un katrs nu rādīja savu čaklumu un radošo garu, uzburot lauku sētā īstu paradīzes stūrīti, kur saimnieku pārim gan pašiem atpūsties, gan viesus izklaidēt.

Neiztika arī bez ķīviņiem – šoreiz skaļa vārdu apmaiņa izcēlās starp Elīnu un Kristapu. Puisi neapmierināja tas, cik netīru virtuvi bija saņēmis nedēļas sākumā, bet Elīna nezaudēja pārliecību, ka Kristaps gluži vienkārši pārāk daudz izrunājas.

Kad bija laiks izbalsošanai, saimnieks lēma, ka par nedēļas sliņķi uzskatāms Intars, kurš, pildot uzdevumu, bija nedaudz pārcenties, bet iekšējais balsojums nesa nelāgu pārsteigumu.

Lai gan tagad cīņa noritēja katram pašam par sevi, Kristaps un Intars bija pārliecināti, ka puišiem jāturpina turēties kopā. Citās domās bija Matīss – viņš sadraudzējies ar Elīnu un Daci un balsojumā nostājās pret bijušajiem biedriem.

Tad nu uz izbalsošanas strīpas blakus Intaram sēdās viņa draugs Kristaps, kurš pupiņu lasīšanā izrādījās veiklāks par biedru un saglabāja vietu šovā. Tas gan nemazināja viņa aizvainojumu par Matīsa nodevību, un skaidrs ir viens – puišu saliedētībai "Lauku sētā" ir pielikts punkts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!