Foto: Publicitātes foto

Lai gan šovs Lauku sēta jau beidzies, kaislības ap zilajos ekrānos redzēto nerimstas. Daži no populārā televīzijas projekta dalībniekiem turpina publiski risināt sasāpējušos jautājumus, bet izskatās – beidzot būs panākts izlīgums, un personiskie apvainojumi beigsies.

Pēc šova medijos sākās vēl interesantāks "šovs" - saimniece Valentīna Roziņa vainoja Ingūnu Stapāni cūkas izkrāpšanā, dekodera zādzībā un citos nodarījumos. Šova kolēģis Mārtiņš Ainis Roga klāstīja, ka brašā regbijiste pārlieku draudzējas ar zaļo pūķi, un Ingūna vairs ilgāk nevarēja klusēt.

Sarunā ar DELFI Izklaidi viņa noliedza, ka būtu dzērāja, un, sevi attaisnojot, nedaudz aizrāvās - viņa dzeršanā apvainoja šova uzvarētāju Mārtiņu, kuru šāds pavērsiens šokēja.

Vēstulē DELFI Izklaidei mazais Mārtiņš, kā viņu iesauca šova laikā, lūdza atsaukt Ingūnas stāstīto, norādot, ka nepatiesi ir vairāki Ingūnas izteikumi - gan tas, ka viņš saskaņā ar Ingūnas vārdiem ir "pēdējais dzērājs", gan tas, ka viņš uz dalībnieku tikšanos Rīgā ieradies "pilnīgi noplucis", bet pēc šova Ingūnai bijis jāvāc "viņa netīrās zeķes un trusiki".

Nepatiesi esot arī Stapānes apgalvojumi, ka Mārtiņš, Violeta un citi dalībnieki, iespējams, esot šova laikā iedzēruši mājas vīnu, ko saimniece nejauši pasniegusi burkā, domājot, ka tā ir ābolu sula, un Mārtiņš arī stingri noliedz, ka saimniecībā valdījusi netīrība, bet strādnieki baroti ar "cūkēdienu".

Tāpat Mārtiņš uzrakstījis garu vēstuli, kurā atklāj savas pārdomas un emocijas Ingūnas teiktā sakarā.

"Veroties zilajā datora ekrānā, saņēmu kārtīgu šoka devu par rakstā publicēto informāciju. No Ingūnas puses es šobrīd jūtos morāli pazemots, un ir aizskarta arī mana cieņa un gods.

Īsti nav saprotams, ko Ingūna ar "kara cirvja" izrakšanu, atstājot milzīgu bedri, kurā viena kāja jau viņai iekšā, vēlējusies pateikt sabiedrībai. Vai tiešām Ingūnas mērķis ir tiesāties un atbildēt par saviem vārdiem likuma priekšā? Protams, varu arī Ingūnai izteikt nelielu līdzjūtību, jo, iespējams, viņai vien zināmu iemeslu dēļ viņa šobrīd pārkāpusi gan visas ētikas un morāles principus, gan arī likumu.

Tā vietā, lai Ingūna priecātos par godpilni nopelnīto otrās vietas uzvaru, lai priecātos par paredzamo braucienu uz Holandi kopā ar savu ģimeni un draugiem, viņa paspējusi izgāzt žulti masu medijos.

Tā tik ir apbrīnas vērta rīcība, un, iespējams, liecina tikai par cilvēka attīstības un prāta līmeni. Kā vēsta sakāmais, vienmēr jau aitu barā pa kādai melnai avs trāpās.

Noslēdzot savu sakāmu, gribu publiski Ingūnai novēlēt jaunajā gadā laimi prieku un veselību, kā arī - ja dzīves līkloči piespēlē likstas, kuras pašu spēkiem nav atrisināmas, novēlu labāk doties pie profesionāla psihologa, lai tas iespēju robežās šīs problēmas varētu atrisināt.

Šovs jebkurā gadījumā man ir atstājis tikai visu to pozitīvāko, un Ingūnas pēdējais iznāciens ir devis man sparu un spēku cīnīties par taisnību. Neesmu Rembo, esmu tas pats šova mazais Mārtiņš, kuru nav tik viegli nolikt gar zemi," vēstulē DELFI Izklaidei vēsta šova uzvarētājs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!