Foto: Publicitātes foto
Lai gan šovs "Lauku sēta" tikai nupat sācies, notikumi tajā jau uzņēmuši apgriezienus, un par vienu no apspriestākajiem tematiem kļuvusi dažādos pašmāju TV projektos savulaik iepazītās skandālistes Aijas Dembovskas kopīgi pavadītā nakts ar viņai simpatizējošo Rasmusu.

Ceturtdienas, 20. septembra, vakarā LNT skatītāji varēs sekot līdzi notikumiem "Lauku sētas" piektās sezonas otrajā raidījumā. Jau vēstīts, ka šajā sērijā uzvirmos visai pikants skandāliņš – pārējie dalībieki domās, ka Aijai un Rasmusam naktī bijis sekss, un Ingars meiteni pat nekautrēsies apsaukāt ar prostitūtu, kura šovā ieradusies, lai bruģētu slavu kā vieglas uzvedības sieviete.

Arī paša seksa skandāla vaininieki neklusēs un centīsies izskaidrot situāciju. Rasmuss apgalvos, ka viņam ar Aiju nekas līdz galam neesot bijis, lai gan varēja būt. Puisis gan nenoliegs, ka "bakstīšanās bija", bet ne sekss.

Tāpat arī viņš neslēps, ka Aijas nodoms, iespējams, ir šovā ieņemt bērnu. "Šeit viņa grib visu darīt bez prezervatīva," sīkākas nianses par abu kopīgi pavadīto nakti atklās Rasmuss.

Savukārt Aija atzīs, ka abi ar Rasmusu esot nogaidījuši, līdz visi aizmieg, tomēr izrādījies, ka kāds nav gulējis un kaut ko dzirdējis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!