Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 21. septembra, vakarā pie LNT skatītājiem devās šova "Lauku sēta" ceturtā sezona, un par visvairāk apspriesto varoni nekavējoties kļuva modelis un stilists Jānis Paass.

Ierodoties "Mežkalpos", kas šovasar uzņēma raibo kompāniju, Jānis neslēpa – viņš plānojis gulēt. Neraugoties uz to, ka jau tika izveidotas komandas un visi metās pie darbiem, modīgajam puisim bija savs dienas plāns, un lielāko daļu laika viņš pavadīja slaistoties vai gulšņājot.

Vieni par jaunekļa uzvedību smējās, citi dusmojās, nespējot saprast, kā viens stiprā dzimuma pārstāvis var uzvesties tik nevīrišķīgi, un dēvēja modeli par Bārbiju, bet pats Paass necēla ne ausu.

"Neesmu cilvēks, kurš šrubēs citam sētu. Daru to, ko gribu. Komunicēju ar tiem, ar kuriem gribu. Esmu izvēlējies savu dzīves ceļu, un tie nav lauki, kuru dēļ krist sajūsmā," "Delfi Izklaidei" savu uzvedību lakoniski skaidro "Lauku sētas" varonis.

Šovam viņš pieteicies "tāpat vien ķeksīša pēc", un, kā liecina puiša aktivitātes sociālajos tīklos, viņš jau pirms pirmā raidījuma bijis gatavs tam, ka "tuvojas negāciju vilnis".

"Cilvēkiem pret visu ir negācijas. Pat pret klaiņojošu suni. Mani tas nebūt nepārsteidz. Tak komentējiet un runājiet, ja vieglāk paliek. Pat neiespringstu," "Delfi Izklaidei" izjūtās pēc šova starta dalās Jānis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!