Foto: DELFI
Kopš šova "Lauku sēta" ceturtās sezonas starta par vienu no pamanāmākajām dalībniecēm kļuvusi dejošanu mīlošā Vita Taube, kura lauku darbus spēj apvienot arī ar koķetēšanu un strādīgo puišu valdzināšanu.

Enerģiskā deju studijas un pasākumu aģentūras vadītāja pamanīta tika, jau ierodoties lauku sētā. Arī vēlāk viņas skaļie smiekli un koķetā daba iemantoja gan atzinību, gan klusu nosodījumu, bet jauno sievieti tas maz uztrauc – sava uzņēmuma vadīšana viņu gana norūdījusi.

Lai gan šovā viņa radījusi gluži vai profesionālas dejotājas priekšstatu tā gluži vis nav.

"Es dejoju, kad uzlūdz, bet pati sevi nesaucu sevi par dejotāju. Mums ir profesionāli dejotāji, un es neesmu vienā kategorijā ar viņiem," sarunā ar "Delfi Izklaidi" atklāja Vita.

Ikdienas darbs viņu arī padarījis fizisku izturīgu, tāpēc lauku darbi Vitu nebiedē – tā kā arī ikdienā viņa pieradusi skriet, lai visu pagūtu, jaunā sieviete var paveikt daudz un nenogurt.

"Lauku sētā" viņa nolēmusi piedalīties, lai atslēgtos no interneta un telefona, un, tā kā mājas otra pusīte negaida, viņa šovā ir arī gatava ļauties kādai romantiskai dēkai.

Foto: Publicitātes foto
"Labākas attiecības man ir ar puišiem, un meitenes bieži vien māc dziļa greizsirdība. Ir atsevišķi cilvēki, kuri mani jau no pirmās dienas necieš. Skaidrs, ka arī pati esmu ar raksturiņu. Citādi jau uzņēmumu nevar vadīt," smejas Vita.

Arī ārpus šova viņai labāks kontakts vienmēr bijis ar puišiem, jo "viņi nav kā čūskas" – stiprā dzimuma pārstāvji esot konkrētāki, uz rezultātu tendēti, bet meitenēm vairāk patīk vērpt intrigas un vairāk dzīvot citu cilvēku dzīvi.

Vita neslēpj, ka šovā viņai jau uzplaukušas savstarpējas simpātijas un "pārējie nevar to pārvārīt", un viss liek domāt, ka jau drīz "Lauku sētā" ies pavisam karsti.

Ierasts, ka pēc kaislībām TV ekrānā dažādu šovu varoņi krīt arī interneta komentētāju nežēlastībā, bet tas Vitu nebaida.

"Es rēķinos ar to, ka komentāri būs. Tā kā esmu diezgan atpazīstama, daudz un dažādi komentāri tāpat ir. Parasti no tiem, kuri neko nejēdz vai nav saistīti ar mani vai manu tuvāko draugu loku. Komentāri ir no tiem, kuri nav bijuši tuvumā notikumiem. Citiem komentāru nav," atzīst Vita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!