Foto: DELFI

Lauku sētas skandalozākās dalībnieces Ingūnas Stapānes (attēlā) dzīve pēc šova beidzot sakārtojusies. Sieviete atradusi labu darbu, bauda pretējā dzimuma uzmanību un pošas ceļojumam uz Holandi, ko saņēmusi balvā par otro vietu.

Ingūnas piedalīšanās TV projektā atklāja tautai skarbas nianses par lauku sievietes dzīvi. Regbija spēlētāja, kura viena uztur divus bērnus un mammu, ar šova starpniecību cerēja arī tikt pie algota darba, un nu viņai tas beidzot izdevies.

"Esmu sākusi strādāt mēbeļu cehā tepat Lizumā. Daru visu ko – špaktelēju, veicu dažādus darbus ar mēbelēm," DELFI Izklaidei priecīgus jaunumus atklāj sieviete.

Ar kolēģiem un vietējiem iedzīvotājiem viņa esot lieliskās attiecībās – Lauku sētas varoni vietējie pat cienājot ar konfektēm un priecājoties, ka kareivīgā sieviete likusi skaļi izskanēt Lizuma vārdam.

Līdz ar darbu mēbeļu cehā Ingūnai ikdienā jārūpējas arī par savu saimniecību, un arī te viss ejot no rokas. "Daudz palīdz dēls, viņš dara visus kūts darbus," ar atvasi lepojas Ingūna. Jau aprīlī viņai jādodas godam nopelnītajā ceļojumā uz Holandi.

No vienas puses darbīgā sieviete priecājas par to, ka beidzot būs iespēja atpūsties, taču no otras ir mazliet nobažījusies. "Mēbeļu cehā man noteikts trīs mēnešu pārbaudes laiks, bet ceļojums ir garš – septiņas dienas.

Baidos, vai man ļaus jau doties tik garā atvaļinājumā," atklāj Ingūna. Viņa atklāj, ka ceļojumā dosies viena. Lai gan meita ļoti gribējusi braukt līdzi, ģimenei tik daudz naudiņas tomēr neesot.

"Turklāt diedelēt naudu, kā to dara šova uzvarētājs, man būtu kauns – labāk braucu atpūsties viena, bet saglabāju pašcieņu," tā Ingūna.

Ārzemēs viņa gatava arī kādam romantiskam piedzīvojumam – sieviete joprojām ir viena. Lai arī pašmāju puiši neliek viņu mierā ar uzmanības apliecinājumiem, Ingūnai līdz šim neviens nav bijis pa prātam.

"Nesen biju Rīgā, Tavernā iepazinos ar rīdziniekiem. Taču Rīgas puiši vēl ir bērna prātā – zvanās man no svešiem numuriem, neliek mierā.

Man tādus puišeļus nevajag. Es gribu īstu, stipru vīrieti, kas var palīdzēt mājas darbos. Atlētisku un sportisku, ne kaut kādu kaulu kambari," savu vīrieša ideālu atklāj šova zvaigzne.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!