Foto: Publicitātes foto
Piektdien kanālā TV6 skatītājus sagaidīja realitātes šova "Lauku sēta" otrā epizode, kuras laikā dalībnieki ķērās klāt saimnieku atstātajiem darbiem, sadaloties divās komandās – Dakšās un Cirvjos.

Sētā bija jāveic pirmais lielais darbs – jāuztaisa ķieģeļu trepes. Bet emocijas vārās, jo Dakšas nozaga otrai komandai darba materiālu – ķieģeļus. It kā jokojot, it kā pa īstam. Tas izauga emocionālā strīdā starp Cirvju komandas neformālo līderi Sandi un Dakšu neformālo līderi Kristapu.

Sekoja vēl kāds negaidīts pavērsiens šovā – Jānis Rāzna paziņoja par jaunu izbalsošanas kārtību, kas dalībniekos radīja apjukumu. Proti, uz izbalsošanas šķūni ies nevis visi dalībnieki, bet vājākā komanda, kas tiks noteikta "pirmsizbalsošanas" spēlē.

Pirmā komanda, kas devās uz izbalsošanu, bija Dakšas. Uz sliņķu sola tika sēdināta klusā Mārīte. Nokaitētā atmosfērā kādam jāpamet "Lauku sētu"... Un ir īpaši smagi būt pirmajam.

Mājās devās Artūrs Mūrnieks – 29 gadus vecs ogrēnietis.

Piesakoties šovam, Arūrs par sevi teica tā: "Esmu sapņotājs un romantiķis. Skatos uz dzīvi kā mākslinieks. Lai gan "Lauku sētā" ar čaklumu problēmu nebūs, tomēr reizēm lidinos pa mākoņiem," par sevi stāsta 29 gadus vecais ogrēnietis Artūrs Mūrnieks. Viņš gan vairāk jūtas harmonijā ar dabu un lauku vidi, nevis pilsētu. Bērnībā dzīvojis laukos, viņam patīk malku skaldīt, nepatīk ravēt, govi nav slaucis ne reizi, un kopumā lauku darbi ir sveši. Bet Artūrs gribētu apgūt traktora braukšanu. Viņa hobijs ir filmēšanās, un viņam jau ir pieredze gandrīz 30 kino un reklāmas projektos kā masu skatu dalībniekam. Viņu iedvesmo riteņbraukšana un grāmatu lasīšana. Bērnībā mīļākais autors bija Žils Verns, bet šobrīd aizrauj literatūra par arhitektūru un zinātni. Artūrs ir brīvs puisis un jau paspējis noskatīt divas dāmas – "Lauku sētas" dalībnieces. Ja jaut kas te sāktos, tad te tas arī paliktu, jo esot ļoti grūti savienot dzīvi sētā ar reālo dzīvi ārpus šova. Intrigām gan Artūrs ir gatavs. "Ikdienā kašķus nepieļauju, esmu vienpatis un man nepatīk meklēt konfliktos. Bet, ja kašķis izvērtīsies, mācēšu atcirst ar vārdiem!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!