Foto: Publicitātes foto
TV6 šovā "Lauku sēta" Spēka komandas dalībniekiem nācās piedzīvot īstus pārbaudījumus, dodoties mežā, kamēr Dailes komanda nodarbojās ar mākslas darbiem. Taču ne visiem darbu sadalījums bija pa prātam. Dalībnieku vidū notiek arvien lielāka šķelšanās un rodas jauna komanda – Cerība. Bet sīvā cīņā starp Lindu un Kasparu šovu pameta Kaspars.

Šova sestās nedēļas vidū Spēka un Dailes komandu dalībniekus pārsteidza negaidītais pavērsiens – tiek izveidota trešā jeb Cerību komanda, kuras sastāvā nokļūst Dana, Kaspars un Venēra. Šīs komandas uzdevums bija uzbūvēt bāciņu blakus jaunajam tiltiņam. Jānis dalībniekus šonedēļ nolēma pārbaudīt arī kādā individuālā spēlē, kurā jāmeklē dārgumi. Spēlē uzvaru ieguva Spēka komanda, tādējādi iegūstot papildu ripu balsošanai.

Cerību komandā sākās konflikts, Kaspars slinko un nokaitina Venēru. Darba pieņemšanā Cerību komandai darbs netika pieņemts. Atbildību par to uzņemās Kaspars. Arī Spēka komanda savu darbu nav spējusi pabeigt, turklāt no meža vestais materiāls ir sabojāts. Saimniece nolēma, ka darbs netiek ieskaitīts.

Par šīs nedēļas sliņķiem kļuva Linda, Ingus un Kaspars, kuri piedalījās pupiņu šķirošanas sacensībās, lai noteiktu, kurš būs tas, kas ieņems vietu uz sliņķa sola. Pupiņu cīņā zaudēja Ingus.

Balsošana izvērtās spraiga, un Venēra uzskatīja, ka Jura rīcība ir bijusi zemiska. Taču pēc saimnieku ieskata Ingus ir nedēļas čaklākais dalībnieks. Lai arī Ingus pats sevi nolicis uz sliņķu sola, nopelnītais tituls ļāva Ingum atgriezties pie dalībniekiem un nu dalībniekiem bija jāveic divi balsojumi: gan par sliņķi, gan to, kuru ne acu galā nevēlas redzēt turpmāk.

Dalībnieku sliņķis bija Kaspars, bet dalībnieku izbalsotais – Linda. Kaspars un Linda cīnījās bizes pīšanā un ar nelielu pārsvaru uzvaru guva Linda. Kaspars jeb Šarmantais pameta "Lauku sētu". Piesakoties šovā, Kaspars pauda, ka jau četrus gadus briedis savam slavas mirklim šajā šovā. Nu viņa ētera stundas pagājušas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!