Foto: DELFI

Trešdien, 17. jūlijā, LNT studijā Elijas ielā notika Kanāla 2 talantu šova Jaunā talantu fabrika pirmā atlase, kurā cīnīties par tiesībām pāris mēnešu laikā iemantot neticamu slavu cīnījās simtiem cilvēku.

Sanākušos drosminiekus vērtēja barga žūrija: vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča un dziedātājs Dons, kuri šova laikā apmācīs jaunos talantus, kā arī šova producente Ilze Ūdre un citi telekanāla pārstāvji. 

Potenciālās pašmāju šovbiznesa zvaigznes dažādos veidos demonstrēja savas muzikālās dotības - vieni žūrijas priekšā bija nolēmuši tikai dziedāt, citi uz atlasi bija ieradušies ar kādu mūzikas instrumentu, bet daži stingros vērtētājus mēģināja apburt ar jokiem.

Jaunajā talantu šovā spēkus vēlas izmēģināt arī agrākajos talantu meklējumos sevi jau atrādījušie jaunieši, kuri nu vēlas dubultot savu slavu.

Piemēram, starp atlases dalībniekiem varēja sastapt dziedātāju Mārtiņu Grunti, kurš savulaik piedalījās šovā Okartes akadēmija, kā arī Okartes skatuves dalībnieces Māru Katarsku un Kristīni Šomasi. Tāpat atlasē piedalījās dziedātāja Katy Tindemark.

Iecerēts, ka Jaunā talantu fabrika sāksies augusta vidū, bet pirms tam atlasītajiem dalībniekiem būs jāizvēlas, pie kura no trim pedagogiem viņi vēlas izglītoties un apgūt visas šovbiznesa iekarošanai nepieciešamās prasmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!