Foto: Publicitātes foto

Telekanāla TV3 skatītāji ar satrauktām sirdīm turpina sekot līdzi seriāla UgunsGrēks varoņu kaislībām, bet trešdienas, 13. marta, sērijā viņus gaidīja kāds īpaši emocionāls pārdzīvojums - Leona un Elizabetes skūpsts.

Jau kopš seriāla sākuma par galveno sižeta līniju populārākajā pašmāju seriālā kļuvušas daktera Leona attiecības ar sievietēm, kas, kā likums, vienmēr beidzas neveiksmīgi, bet šonedēļ viņa privātajā dzīvē notika kāds negaidīts pavērsiens.

Leona bijusī mīļotā Elizabete (attēlā), kuru nomocījušas rūpes par nervu sabrukumu piedzīvojušo vīru Cēzaru un vīramātes uzbrukumi, dodas uz viesnīcas bāru, lai padzertos apelsīnu suliņu, bet pēc sarunas ar bārmeni Gunāru viņa no visiem paslēpās kamīnzālē.

Tur, protams, viņa sastop Leonu, kuram vienam sameties garlaicīgi, un pēc īsas sarunas par grāmatām abi sāk kaislīgi skūpstīties. Pēc vētrainās bučošanās gan Leons aizsteidzas prom, atstājot samulsušo sievieti kamīnistabā.

Tur Elizabete izlasa Leona rakstīto kartiņu ar piedāvājumu atjaunot attiecības - lai gan viņa to vēlas vairāk par visu pasaulē, būt laimīgai kopā ar Leonu viņai traucē vīra slimība, jo pamest Cēzaru tādā stāvoklī Elizabete nespēj.

Pa to laiku Ramonai radies velnišķīgs plāns, kā tomēr panākt savu un apprecēt Leonu - viņa sirsnīgajai Mildiņai, mākslīgām asarām plūstot, paziņo, ka viņa neprātīgi mīl Leonu, bet viņš negribot bērnus, tādējādi pieliekot punktu Ramonas sapnim par laimīgu ģimeni. 

Ramonas tālredzība attaisnojas, jo drīz vien pēc sarunas Mildiņa metās pie Leona, lai ar dakteri uzsāktu sarunu par iespējamo ģimenes pieaugumu, bet Leons demonstrē apbrīnojamu attapību un ātri vien saprot, ka gādīgajai ķēkšai šo ideju "iepotējusi" pati Ramona.

Galerijā: ieskats seriāla UgunsGrēks jaunās sezonas notikumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!