Foto: AP/Scanpix

Lai gan uz filmas Kas gaidāms, kad gaidāms bērns pirmizrādi Losandželosā bija ieradušās daudzas slavenības, fotogrāfu uzmanību viennozīmīgi visvairāk piesaistīja dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (attēlā), kura uz pasākumu bija ieradusies dziļi dekoltētā kleitā.

Lopesas kleita bija darināta no šobrīd aktuālā miesas krāsas auduma. Tās piegriezums bija samērā vienkāršs, ja neskaita dekoltē līdz jostasvietai un caurspīdīgu, maksi garuma apakšējo daļu. 

Stilistus šokējis arī dziedātājas dekoratīvās kosmētikas izvēle - visai acu kontūrai apvilktā melnā līnija un tumšā lūpu krāsa kā sveiciens no deviņdesmitajiem gadiem.

Filmas pirmizrādi apmeklēja tās radošā komanda, tostarp galveno lomu atveidotājas Kamerona Diasa, Bruklina Dekere, Elizabete Benksa un Anna Kendrika.

Latvijas kinoteātros romantisko komēdiju Kas gaidāms, kad gaidāms bērns (What to Expect When You're Expecting) sāk demonstrēt no 18. maija.

Šajā filmā, kas veidota pēc 1984. gadā sarakstītas populāras grāmatas (pēc ekspertu atzinuma, viena no ietekmīgākajām pēdējo 25 gadu grāmatām) motīviem, savijas vairāki stāsti: TV sejai Džūlzai un deju šovu zvaigznei Evanam bērna piedzimšana kļūst par reālu izaicinājumu viņu karjerām; advokātei Vendijai, kas ir kā traka pēc bērniem, nākas izturēt ne visai tīkamu hormonālo vētru.

Foto galerijā: spilgtākie filmas pirmizrādes mirkļi Losandželosā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!