Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 23. septembra, vakarā Latvijas Televīzijas pirmā kanāla (LTV1) skatītāju vērtējumam tika nodots seriāls Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums, kura varoņu piedzīvojumiem turpmāk būs iespēja sekot līdzi darbadienu vakaros no pirmdienas līdz ceturtdienai.

Režisores Virdžīnijas Lejiņas veidotajā daudzsēriju TV projektā Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums skatītāji tiksies ar dažiem no jau iemīļotā LTV1 seriāla Eņģeļu māja varoņiem, bet ar lielāko daļu jaunā seriāla tēlu šī būs pirmā tikšanās.

Jaunajā seriālā skatītājus priecēs virkne populāru aktieru - Ivars Kalniņš, Kristīne Nevarauska, Regīna Razuma, Ieva Pļavniece, Krišjānis Salmiņš un citi.

Savukārt no Eņģeļu mājā iepazītajiem aktieriem darbu projektā turpina Normunds Laizāns, Guntis Skrastiņš, Kristaps Ķeselis, Ivars Puga un Sanita Pušpure.

Eņģeļu ielas 9 darbība risināsies piepilsētā, un galvenā satura intriga vērpsies ap dzimtas mantojumu un ieskicēs asu paaudžu konfliktu.

"Attiecību krustugunīs parādīsies gan labais, gan sliktais, bet pamatā - vispārcilvēciskais. Seriāla skatītājiem būs iespēja gan pasmieties, gan līdzpārdzīvot.

Tēlu un raksturu dažādība ļaus identificēties ar kādu no varoņiem, iedvesmojoties un mācoties no labā, un pārdomājot kļūdas, kādas labāk nepieļaut," komentē seriāla režisore Virdžīnija Lejiņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!