Foto: Publicitātes foto

Marta sākumā Latvijas Televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodots jauns Latvijā tapis seriāls – ik pirmdienas vakaru televizoru ekrānos būs iespēja sekot līdzi kādas ģimenes dzīvei projektā Savējie.

Seriālā galvenās - tēva un mātes - lomas uzticētas Leļļu teātra aktieru pārim Jānim un Lailai Kirmuškām, bet ģimenes vidējo atvašu lomā varēs redzēt radošās dvīņumāsas Agnesi un Madaru Rutkēvičas (abas attēlā).

DELFI Izklaidei pastāstīja seriāla režisors Uldis Cipsts, kurš līdz šim darbojies īsfilmu žanrā, jaunais projekts būs unikāls ar to, ka tas ir pirmais ģimenes seriāls Latvijā, un ne velti par seriāla reklāmas saukli izvēlēta frāze "TV projekts, kurš mainīs Latviju".

"Tas būs seriāls ar jēgu, kurš iemācīs cilvēkiem dažādas vērtības, nevis strādās tikai uz instinktiem. Seriāls atgādinās, ka galvenais ir cilvēcīgās attiecības un ģimene, nevis panākumi un sabiedrībā valdošais panākumu kults.

Seriālā varēs redzēt, kāda ir laba ģimene. Tur varēs vērot kaut ko skaistu, pēc kā tiekties," skaidro režisors, kurš pats drīzumā kļūs par tēvu savai piektajai atvasei.

Veidot šādu seriālu režisors Latvijas Televīzijai piedāvājis pats, un turpmāk LTV skatītājiem būs iespēja baudīt divus oriģinālus produktus - Eņģeļu mājai nu pirmdienas vakaros pulksten 20 pievienosies Savējie, kuri tiks rādīti vismaz līdz Jāņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!