Foto: Publicitātes foto

Latvijas Televīzijas seriāla "Divi vienā" aktieru saimei šonedēļ piepulcējušies divi jauni varoņi – Ainārs Ančevskis un Inga Alsiņa-Lasmane, kura līdz šim seriāla skatītājus priecējusi tikai caur videozvaniem.

Ančevska atveidotais Uldis ir arhitekts. Viņš ir pieradis būt noteicējs un necieš, ja viņa brīvība tiek ierobežota. Uldis nav prognozējams un īpaši nekavējas teikt to, ko domā. Anglijā abi ar sievu Ievu, kuru atveido Inga Alsiņa, nokļuvuši, jo ģimenei nācies ņemt ātros kredītus, kad Uldis Latvijā zaudējis darbu.

Anglijā Uldis atradis labi atalgotu būvuzņēmēja darbu, taču Ieva piepelnījusies kā istabene. Abi tur aizkavējušies uz 10 gadiem, taču, kad darba apstākļi abiem kļūst neizturami, viņi nolemj atgriezties Latvijā. Lēnām sāk atklāties pagātnes noslēpumi, un izrādās, ka arī Uldi un Aneti (Līga Zeļģe) kaut kas vieno.

"Pēc katras nofilmētās epizodes un režisores "stop", Ainārs ir savā jautrajā elementā un draiskojas! Vienaldzīgo tiešām nav, un viņš spēj sasmīdināt jebkuru," Ančevski slavē seriāla producente Baiba Saleniece.

Savukārt Inga Alsiņa-Lasmane priecājas par iespēju saspēlēties ar Aināru, jo leģendārajā LTV seriālā "Likteņa līdumnieki" viņš spēlēja Ingas varones mūža vīrieti. "Šī man ir ļoti patīkama atkalsatikšanās ar Aināru. Ir ļoti viegli strādāt, ja partneris jau zināms," tā Inga.

Atgādinām, ka seriāls "Divi vienā" kanālā LTV skatāms no otrdienas līdz ceturtdienai pulksten 20.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!