Foto: Mango

Ceturtdienas rītā Latvijas Televīzijas rīta programmā Labrīt, Latvija! sporta ziņu diktoram Reinim Ošeniekam gadījās neveikla pārteikšanās, stāstot par latviešu basketbolistu Andri Biedriņu (attēlā), un šī misēkļa dēļ diktors visu sava ētera laiku nespēja valdīt smieklus.

Iepazīstinot rīta programmas skatītājus ar Biedriņa pārstāvētās komandas Goldensteitas Warriors un Fīniksas Suns spēles rezultātiem, Ošenieks vēlējās pastāstīt arī par latviešu sportista sniegumu zaudētā mača laikā, bet neveiksmīgi pārteicās un sportistu nosauca par Andriņu Biedriņu.

Šī pārteikšanās pašam diktoram kļuva par neizsmeļama prieka avotu visu ētera laiku, un, tuvojoties sporta ziņu izskaņai, viņš pat vairs necentās slēpt smieklus, kuriem bija pievienojies arī rīta programmas vadītājs Uģis Joksts.

Šī gan nav pirmā reize, ka Biedriņš kļuvis par jautrības iemeslu - ASV žurnālistiem smieklus izraisījusi latviešu basketbolista "meistarība", izpildot soda metienus, bet vienkāršos sporta interesentus savulaik sajūsminājusi Biedriņa frizūra, kuru gan sportists nesen apņēmās mainīt, atsakoties no pārmērīgā matu želejas patēriņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!