Foto: DELFI

Jaunā dziedātāja Madry jeb Madara Grēgere (attēlā) atzīstas – viņa šogad nav izlaidusi nevienu seriāla UgunsGrēks sēriju. Lai gan talantīgās meitenes ikdiena ir ļoti aizņemta, ir pāris lielisku seriālu, ar kuriem iepriecināt sevi Madry viemēr atrod laiku.

"UgunsGrēku skatīties sāku Okartē, jo tur īsti nebija, ko darīt. Tā aizrāvos, ka no pagājušās sezonas neesmu izlaidusi nevienu sēriju. Nevarēju sagaidīt jaunās sezonas sākšanos un tagad ar interesi sekoju līdzi notikumiem, bet man jau šķiet, ka jaunā sezona tomēr beigsies ar to, ka Leons ar Elizabeti saies kopā," sarunā ar DELFI Izklaide par savu mīļāko seriālu spriež Madry.

Viņa UgunsGrēku iecienījusi arī lieliskās aktieru buķetes dēļ, no kuriem viņai visvairāk simpatizē, protams, daudzu dāmu mīlulis Ģirts Ķesteris. "UgunsGrēku skatos katru dienu. Ja vairākas dienas nav sanācis noskatīties, speciāli izbrīvēju laiku, lai arhīvā redzētu visas izlaistās sērijas pēc kārtas," par savu lielo aizraušanos stāsta dziedātāja.

Otrs Madry iecienītākais seriāls ir Beverlihilsa 90210, taču dziedātāja skatās nevis tās sērijas, par kurām Latvijā fanoja pirms gadiem desmit, bet gan ārzemju telekanālos bauda jauno Beverlihilsas versiju.

"Apmēram pirms trim gadiem seriālu atjaunoja, un jaunā versija pavisam atšķiras no tā, ko rādīja pirms desmit gadiem. Te ir pilnīgi citi varoņi, pilnīgi cita sižeta līnija," seriālu iesaka Madry. Vēl kāds seriāls, ko jauniešiem iesaka, ir Intrigante - tajā netrūkst ne aizraujošu notikumu, ne skaistu tērpu, ne lielisku aktieru.

Madry nav nekas pret populārajām ziepju operām un meksikāņu seriāliem - agrāk viens no viņas mīļākajiem seriāliem bijis meksikāņu veikums Rozalinda - mamma Madry pat uzdāvinājusi galvenās aktrises, kura bijusi arī dziedātāja, mūzikas izlasi.

Populārie izmeklēšanas seriāli kā CSI gan viņu nesaista. "Esmu mēģinājusi skatīties, bet tomēr nevilina mani tie seriāli par slepkavām. Vienīgi, kad biju maza, mans mīļākais seriāls bija Komisārs Reksis. Kad tas sākās, noliku visu malā un neviens mani nedrīkstēja traucēt - tagad man līdzīgi ir ar UgunsGrēku.

Bet vispār televizoru skatos maz - man nav daudz laika seriāliem. Biežāk seriālus skatos internetā, speciāli lejuplejādēju un noskatos sev izdevīgā laikā," stāsta jaunā dziedātāja. Viņas profesionālajā dzīvē aktuālākais jautājums pašlaik ir jaunas dziesmas ierakstīšana, kam jau tuvāko nedēļu laikā jānonāk līdz klausītāju ausīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!