Foto: Privātais arhīvs

Otrdienas, 12. februāra, vakarā LNT iepazīšanās šovā Precamies!?! par raidījuma galvenā varoņa Vitālija simpātijām cīnījās šova Saimnieks meklē sievu viena no populārākajām līgaviņām Magone Burka (attēlā).

Kā atzina pati Magone, šovā Saimnieks meklē sievu viņa atstājusi laucinieces iespaidu, bet uz Precamies!?! filmēšanu viņa ieradusies jau ar citu mērķi - apliecināt, ka patiesībā viņa ir mūsdienīga sieviete un karjeras dāma.

Raidījumā Magone arī pastāstīja par savu iepriekšējo mīlas dzīvi, kurā bijušas divas nopietnas attiecības - pirmās attiecības viņai izveidojušās studiju laikā un Magone mīļotajam sekojusi uz Londonu, bet otras bija ar viņas trīs gadus vecā dēliņa tēvu.

Tiesa, abas attiecības beigušās neveiksmīgi - Londonā draugs viņu praktiski izlicis uz ielas, bet no bērniņa tēva viņa izšķīrusies pati, jo vīrietis nav vēlējies viņu precēt, tāpēc jaunā sieviete atzinusies, ka savā dzīvē nekad nav jutusies pa īstam mīlēta.

Lai gan raidījuma vadītājas Magones un Vitālija izredzes veidot attiecības un saderību vērtēja pretrunīgi un arī pati Magone norādīja, ka Vitālijs varētu būt labs draugs, nevis vīrs, raidījuma galvenais varonis izvēlējās tieši viņu, un, kad Vitālijs satvēra viņas rokas, emocionālās sievietes acīs bija asaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!