Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē iepazīšanās raidījuma Saimnieks meklē sievu skatītājiem tika sniegta iespēja sekot līdzi tam, kā saimnieces Magones Burkas potenciālajiem līgavaiņiem veicas viņas mājās. Par negaidītu pavērsienu parūpējās Nikolajs (attēlā), kurš vairāku iemeslu dēļ nolēma doties prom.

Nikolajs raidījuma laikā atzina, ka Magone ir gana smuka, taču rakstura iezīmes gan viņam nepatīkot un šī sieviete viņam šķietot sekla.  Arī pati saimniece apstiprināja, ka abiem ir ļoti atšķirīgas intereses un tāpat izbalsošanā visticamāk tieši šo potenciālo līgavaini būtu sūtījusi mājās.

"Es nemaz nenožēloju, ka aizbraucu no Magones saimniecības. No ārpuses māja un saimniecība izskatījās sakopta un skaista, taču bija vairāki iemesli, kuru dēļ nolēmu doties prom," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Nikolajs.

Lai gan Nikolajs Burkas saimniecībā pavadīja pavisam neilgu brīdi, viņam spilgti atmiņā palikusi Magones mamma, kura sekojusi līdzi katram meitas solim un aktīvi piedalījusies līgavaiņu vērtēšanā - saimnieces mammas vēlme visur būt klāt nedaudz traucējusi.

"Īpaši ilgi Magones mājās nebiju, bet pamanīju, ka viņas mamma ir tāda agresīva. Radās iespaids, ka viņa ir tā, kas regulē meitas dzīvi, bet šķiet, ka Magonei nemaz pret to nav iebildumu," stāsta "bēgošais līgavainis".

Kad Magones mamma uzzināja, ka Nikolajs nolēmis doties prom, viņai tas nebija nekāds pārsteigums. Sieviete to jau bija paredzējusi, jo abiem esot nesaderīgas horoskopa zīmes, un tādos gadījumos kopsaucēju ir grūti atrast.

Lai gan Nikolajs piedzīvoja vilšanos un saprata, ka Magone tomēr nav tā sieviete, ar kuru viņš vēlas saistīt dzīvi, nākotnē viņš raugās optimistiski un ne brīdi nenožēlo dalību šovā un arī to, ka no tā aizgāja.

"Es joprojām esmu brīvs. Ja vēl kādreiz man rastos iespēja piedalīties līdzīgā šovā - kāpēc gan ne? Varbūt arī piedalītos," noslēgumā saka Nikolajs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!