Foto: DELFI

Par populārāko TV3 šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas dalībnieci kļuvusi Kalētu puses saimniece Magone Burka, bet šonedēļ šova mīļotāju uzmanības krustugunīs nonākušas viņas attiecības ar izvēlēto līgavaini Venti.

Jau vēstīts, ka šonedēļ tapa zināma satraucoša vēsts - Magone atzinās, ka šova laikā viņa ieņēmusi mazuli, kura tēvs ir brašais guļbūvju celtnieks Ventis Vītols (attēlā) no Kandavas.

Tiesa, abu attiecības pārlieku harmoniskas nav, un Ventis sarunā ar DELFI Izklaidi atklāja, ka, kopš parādījās ziņas par gaidāmo bērniņu, kā arī Magones versija par to, ka starp abiem valdījusi vien miesaskāre un Ventis tēlojis savas jūtas, viņš sociālajos tīklos saņemot gana daudz negatīvu vēstuļu.

Gan stress par vēl joprojām mīļo sievieti un gaidāmo mazuli, gan negribētā popularitāte dara savu - Ventis pēdējo mēnešu laikā ne tikai zaudējis aptuveni desmit kilogramus svara, bet pārdzīvojumi arī sākuši traucēt ikdienas ritējumu.

Kā liecināja DELFI Izklaide rīcībā nonākusī informācija, ceturtdienas rītā Ventis cietis negadījumā - guvis sasitumus un lauzis ribas - un nogādāts pie mediķiem, bet vēlāk atklājās, ka tas bijis vien neveiksmīgs joks.

Pats Ventis noraidīja paša sūtītās īsziņas atbilstību patiesībai, bet no komentāriem par to, kāpēc kļuvis par iniciatoru šādu baumu izplatībai, atteicās.

Viņa darba devējs apliecināja, ka Ventis atrodas darba vietā un strādā, un nekas neliecinot, ka viņš būtu guvis kādas traumas.

Jau vēstīts, ka piektdien, 13. decembrī, televīzijas skatītājiem būs iespēja kļūt par lieciniekiem tam, kā Magonei un Ventim veicās ceļojumā, un šova producenti sola, ka gan šajā, gan Saimnieks meklē sievu noslēguma sērijā spraigu notikumu un negaidītu pagriezienu abu karstasinīgo mīlnieku attiecībās netrūks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!