Šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītā Magone Šutoviene (agrāk – Burka) pēc vairākiem darba gadiem Anglijā šoruden kopā ar vīru, lietuvieti Žanu un bērniem atgriezusies atpakaļ dzimtenē un ir ceturtās atvases gaidībās. Tiesa, sievietei nākas stāties pretī dažādiem pārbaudījumiem. Magonei samilzis strīdas ar māti par mantojumu, un nu viņu mierā neliek guļbūvju celtnieks Ventis Vītols ar kuru sievieti reiz vienoja visai vētrainas attiecības un kurš ir viņas dēliņa Raimonda tētis.

Magones ģimenes priekiem un bēdām darbadienu vakaros iespējams sekot līdzi kanāla "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra".

Kā "Delfi Izklaidi" informē šova veidotāji, Ventis, redzot Magoni uzmirdzam TV ekrānos, nolēmis vairs neklusēt un pieprasījis sievietei tikšanos ar dēlu.

"Paskat, cik feins tētis! Paraugvecītis vispār," saņemot negaidīto ziņu no Venta, ne bez ironijas sacīja Magone.

"Klausies, džekiņ, tik neaizmirsti, ka bērnam ēst vajag, bērns nav apģērbies, paēdis piecus gadus. To tu neaizmirsti. Kā es varēju, es gādāju visu pati. Tā kā, vecīt, man liekas, tev vajadzētu pakaunēties un dēlam atvainoties par visu to, kas ir bijis," savu nostāju pauda Magone.

Lai arī Ventim juridiski ir tiesības tikties ar dēlu, Magone atzina, ka šo tikšanos gaida ar visai lielām bažām, jo nezina, kādā gaisotnē tā tiks aizvadīta. "Es ceru, ka tur bez asinīm tas viss būs, zilām acīm, slimnīcām un policijām. Bet tiešām, šobrīd tas nav prognozējams," piebilda topošā četru bērnu mamma.

Jau vēstīts, ka Magone 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. Pērn rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss.

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Atgādinām, ka viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žans. Arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!