Foto: Publicitātes foto

Pirms divām nedēļām, 14. jūnijā, Latvijas iedzīvotāji tika iepazīstināti ar pašmāju šova Saimnieks meklē sievu dalībniekiem. Starp desmit otrās pusītes meklētājiem bija arī viena daiļā dzimuma pārstāve – Magone Burka (attēlā pa labi), kura jau paspējusi saņemt krietnu vēstuļu kaudzīti.

Kanāla TV3 veidotais iepazīšanās raidījums pie skatītājiem atgriezīsies tikai rudenī, bet šobrīd saimnieki gaida vēstules no potenciālajām līgavām. Kā vēsta šova veidotāji, Magone, par spīti tam, ka savam potenciālajam vīram izvirzīja diezgan augstas prasības, guvusi lielu atsaucību.

Magone bija izteikusies, ka viņas vīrietim jābūt spēcīgam, seksīgam kā aktierim Ģirtam Ķesterim, nesmēķētājam un vēlams no Vidzemes.

Pārskatot saņemtās vēstules, secināts, ka gandrīz puse rakstītāju par 32 gadus veco Magoni ir jaunāki. Starp potenciālajiem līgavaiņiem esot arī kāds 22 gadus vecs brīvmākslinieks no Burkas dzimtās puses - Gulbenes. Raibajā precinieku saimē esot vairāki uzņēmēji, taksometra vadītājs, celtnieks, galdnieks un arī traktorists.

Savukārt vislielāko vēstuļu skaitu pagaidām saņēmis bijušais šova Okartes skatuve dalībnieks Mārtiņš Jātnieks, kura pasta kastītē jau iekritušas gandrīz simts vēstules. Jauno puisi pārsvarā iekāro studentes un rīdzinieces.

Gandrīz tikpat populārs ir moteļa īpašnieks Dagnis Darģis, kurš dzīvo Pūrē. Par viņa dzīvesbiedri pārsvarā vēlas kļūt kurzemnieces. Aktīvākās vēstuļu sūtītājas izrādījušās mājsaimnieces, taču starp potenciālajām līgaviņām esot arī uzņēmējas, medicīnas darbinieces un pat taksometra šoferīte.

Vēstules saimniekiem un vienīgajai saimniecei vēl var rakstīt līdz pat 15. jūlijam.  Šova veidotāji rakstītājiem iesaka būt oriģināliem - tieši atšķirīgās vēstules mēdz visilgāk paturēt rokās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!