Foto: Kadrs no video

Decembra sākumā Latviju pāršalca priecīga ziņa – par otrā bērniņa gaidībām publiski paziņoja uzņēmējs Kaspars Krištopans un viņa sieva, TV3 laika ziņu moderatore Maija Rozīte-Krištopane (attēlā). Lai arī Maija savu grūtnieces vēderiņu sākumā centās maskēt ar tērpiem, nu prieks vairs nav noslēpjams.

Krištopanu atvasei pasaulē jānāk pavisam drīz, un šis fakts nav noslēpjams arī no TV3 skatītājiem. Ja iepriekš Rozītei savu grūtniecību izdevās maskēt ar veiksmīgi piemeklētu apģērbu, nu laika ziņu diktores vēderiņš glīti izceļas un liek arī skatītājiem atplaukt smaidā par gaidāmo televīzijas meitenes laimi.

Ziņojot par meteoroloģiskajiem jaunumiem, topošā mamma joprojām pošas kā lēdija. Grūtniece allaž ir skaisti sagrimēta un safrizēta, kā arī izvēlas gaumīgas kleitiņas. Gaidību izskaņā topošā mamma joprojām izskatās perfekti – Rozītes sejā nav ne miņas no pampuma vai noguruma, ko ļaudis nereti mēdz uzskatīt par tipisku gaidību blakni.

Krištopana un Rozītes ģimenē jau aug dēliņš Pauls, kurš nupat nosvinējis divu gadu jubileju. Jau divas nedēļas pēc pirmdzimtā nākšanas pasaulē Maija atgriezās darbā, ar šo rīcību izpelnoties atbalstītāju sajūsmu un citu jauno māmiņu dusmas.

Rozītes faniem atliek cerēt, ka arī šoreiz viņa rīkosies līdzīgi un TV3 laika ziņas bez smaidīgās moderatores ilgi nepaliks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!