Foto: Toms Norde

Šonedēļ daudzus pārsteidza populārās TV personības, ilggadējās kanāla TV3 laika ziņu diktores Maijas Rozītes-Krištopanes paziņojums, ka viņa atvadās un turpmāk par gaidāmajiem laika apstākļiem skatītājus vairs neinformēs. Kanāla pārstāvji norāda – pamest darbu TV3 bijis Maijas pašas lēmums.

Kā "Delfi Izklaidi" informē "All Media Baltics" komunikācijas projektu vadītāja Alise Mališko, Rozīte-Krištopane pieņēmusi lēmumu no 1. maija vairs neturpināt darbu kā TV3 laika ziņu vadītāja.

"TV3 laika ziņās es strādāju kopš 2007. gada – tie ir bijuši krāsainas ikdienas un aizraujošu notikumu piepildīti 12 gadi, kas man snieguši vērtīgu profesionālo pieredzi un neskaitāmi daudz priecīgu brīžu, kurus esmu pavadījusi kopā ar skatītājiem un TV3 kolēģiem," savā oficiālajā komentārā medijiem norādījusi Maija.

Tāpat arī Rozīte-Krištopane norādījusi, ka "taču tagad šis posms ir noslēdzies, esmu aizvērusi vienas durvis, lai atvērtu nākamās, un esmu gatava jauniem izaicinājumiem".

"Ar nepacietību gaidīšu iespēju tikties citos projektos nākotnē," piebildusi Rozīte-Krištopane, noslēgumā atgādinot, ka viņas balss joprojām katru darbadienu no pulksten 13 līdz 16 būs dzirdama radio "Star FM" ēterā.

Maija kā laika ziņu vadītāja TV3 strādāja kopš 2007. gada, bet savu karjeru medijos viņa uzsāka jau pusaudzes gados, kad rakstīja par mūziku savulaik populārajā jauniešu izdevumā "Laba". Vēlāk viņa strādāja radio "Capital FM", bet pēc tam – veidoja un stāstīja slavenību un mūzikas ziņas kanālā TV24.

Atgādinām, ka darbu TV3 nesen pameta arī ilggadējais Maijas laika ziņu kolēģis Ansis Klintsons. Viņa vietā šopavasar stājās TV3 ziņu un raidījuma "Bez Tabu" tiešraides speciālists un skaņu režisors Raitis Zapackis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!