Foto: Privātais arhīvs

Populārā TV personība, kanāla TV3 ilggadējā laika ziņu diktore Maija Rozīte-Krištopane otrdienas, 30. aprīļa, vakarā nākusi klajā ar paziņojumu, ka atvadās no skatītājiem un turpmāk par gaidāmajiem laika apstākļiem viņa vairs neinformēs.

Negaidītos jaunumus TV "seja" izplatījusi savā "Instagram" foto blogā, norādot, ka turpmāk viņu varēs sastapt un redzēt citos projektos.

Tāpat arī Maija piebildusi, ka viņas balss joprojām būs dzirdama radio "Star FM" ēterā.

"12 gadi, vairāk nekā divi tūkstoši epizožu, kurās vēstīts par teju visām mūsu platuma grādos iespējamajām dabas parādībām. Par neskaitāmiem karstuma un arī aukstuma rekordiem, sausumu, plūdiem un pat dažiem virpuļviesuļiem. Un šodien ar vislabvēlīgāko 1. prognozi atvados no TV3 laika ziņu skatītājiem, sakot milzīgu paldies par uzticību, pacietību, atbalstu un reizēm arī kritiku, paldies par kopā būšanu!

Protams, paldies arī maniem superprofesionālajiem kolēģiem. Bija prieks un gods sastrādāties! Tiekamies citos projektos un, kā allaž, "Star FM" katru darbadienu no 13 līdz 16," vēstījusi Maija.

Atgādinām, ka darbu TV3 nesen pameta arī ilggadējais Maijas laika ziņu kolēģis Ansis Klintsons. Viņa vietā šopavasar stājās TV3 ziņu un raidījuma "Bez Tabu" tiešraides speciālists un skaņu režisors Raitis Zapackis.

View this post on Instagram

12 gadi, vairāk nekā 2 tūkstoši epizožu, kurās vēstīts par teju visām mūsu platuma grādos 🌍iespējamajām dabas parādībām ☀️🌦🌩⛈🌨🌫❄️🌬🌊🌈✨⚡️🌚..., par neskaitāmiem karstuma un arī aukstuma rekordiem, sausumu, plūdiem un pat dažiem virpuļviesuļiem🌪... un šodien ar vislabvēlīgāko 🥇 prognozi atvados no @tv3_latvia laika ziņu skatītājiem, sakot milzīgu paldies par uzticību, pacietību, atbalstu un reizēm arī kritiku, paldies par kopā būšanu!!!♥️ un, protams, paldies arī maniem superprofesionālajiem kolēģiem!💯💯💯 bija prieks un gods sastrādāties!!💎 tiekamies citos projektos un kā allaž - @starfmlatvia katru darbadienu no 13 līdz 16!😇🤗💋 #endofanera #timetomoveon #tonewbeginnings #tvhost #radiodj

A post shared by Maija Rozīte - Krištopane (@maijarozite) on Apr 30, 2019 at 9:39am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!