Foto: DELFI

Trešdien, 10. decembrī, TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots populārā televīzijas šova Ievas pārvērtības jaunās sezonas pirmais raidījums, un šozen šovs piedzīvojis pamatīgas izmaiņas.

Kā vēsta TV3 pārstāvji, šī sezona raidījumam būs īpaša - Ievas pārvērtībām piesaistīta ekspertu superkomanda, kura palīdzēs dalībniecēm ne vien tikt pie jaunas frizūras un tērpiem, bet arī - notievēt.

Nomainīti arī raidījuma vadītāji - sievietes iedvesmot un atbalstīt viņas jaunā ceļa sākumā palīdzēs populārā pašmāju TV "seja" Maija Silova (attēlā) un modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs, kura tērpi iecienīti arī sabiedrībā zināmu sieviešu vidū.

Jau vasarā 21 sieviete un viens vīrietis uzsāka tievēšanas programmu, lai skatītāji TV3 ekrānos šogad ieraudzītu grandiozas Ievas pārvērtības - dalībnieki būs kļuvuši ne vien daudz skaistāki, bet arī slaidāki.

Ievas pārvērtību producente Sandija Miezīte atklāj, ka šogad vairs nebūs sarkanā groza, jo pēc notievēšanas dalībniecēm vairs nederēs neviens no vecajiem tērpiem un būs jāmeklē pavisam jauna garderobe.

"Lai gan projektam izvēlējāmies sievietes ar augstu motivāciju, ne visas spēja saglabāt stingru pašdisciplīnu un ievērot visus ārstu norādījumus. Tievēšanas laikā sastapāmies ar daudz grūtībām, arī ar to, ka sievietes, mainot savu ēdienkarti, kļūst dusmīgas un ar visu neapmierinātas.

Tomēr visu atsvēra tie brīži, kad kilogramiem zūdot, sievietes patiesi staroja - kāda atzinās, ka ar baudu sākusi lūkoties spogulī, kāda uzdrošinājās aiziet uz randiņu un noticēja, ka kļuvusi skaista!" par paveikto priecājas Miezīte.

Pirmajā Ievas pārvērtību raidījumā skatītāji varēja sekot līdzi dubultievēšanai, jo karu liekajiem kilogramiem reizē pieteica Līna un Līga Kreicbergas - mamma un meita, kuras atzina, ka visgrūtāk projekta laikā bija ieturēt veselīgu uzturu reizēs, kad visi sēdās pie svētku galda. 

Decembrī būs skatāmi divi raidījumi un pēc gaidāmajiem svētkiem jaunajā gadā Ievas pārvērtības atgriezīsies ar jaunākajiem stāstiem. 

Vadītājiem ir pievienojusies grima māksliniece Dita Grauda, kura var lepoties, ka grimējusi ne vien pašmāju slavenības, bet arī ballīšu karalieni Parisu Hiltoni. Par meiteņu sportisko formu rūpēsies DCH studijas treneris Ralfs Upmanis, bet Veselības centra 4 profesionālā ārstu komanda uzņēmusies atbildību par to, lai tievēšana notiktu pareizi un veselīgi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!