Foto: DELFI

Šī gada konkursa Supernova iespaidīgākais skatuves šovs noteikti pieder dziedātājais Martai Ritovai (attēlā). Viņas numurā viss bija pārdomāts līdz sīkākajai detaļai, turklāt dziedātāja bija viena no retajām, kas ceturtdaļfinālam un pusfinālam bija sagatavojusi dažādas kleitas, lai publikai būtu interesantāk.

Kā sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Marta, jau iekļūšana pusfinālā viņai bijis ļoti patīkams pārsteigums. Meitene pusfināla šova gatavošanai piegājusi īpaši rūpīgi.

"Nopriecājos, ka būs iespēja uzvilkt citu kleitu. Šī ir Daces Bahmanes skaistā kleita, bet pirmajā reizē man mugurā bija Kristas Tabakas veidots tērps," pašmāju māksliniekiem priekšroku devusi Marta.

Marta atklāj, ka allaž nopietni pieiet skatuves šova sagatavošanai. "Es uzskatu, ka nevar tā "pļek-pļek". Skatuvei vajag sagatavoties. Ir jābūt ārprātīgi harismātiskam tēlam un ārprātīgi labai dziesmai, lai mūziķis varētu atļauties uz skatuves vienkārši stāvēt," spriež Marta, kura pati nešauboties, ka viņas gadījumā šovs ir tikai bonuss.

Jaunā dziedāja var pastāstīt, ka numurs, kas ir baudījums ne tikai ausīm, bet arī acīm, izveidots par visai samērīgām naudiņām. Tā vietā, lai izgāztu mežonīgas summas, Marta savas vīzijas realizēšanai piesaistījusi tuviniekus, kuri ar prieku pielikuši roku Supernovas numura tapšanā.

"Supernova šovs neizmaksāja vairāk kā parasts koncertnumurs. Mans bērnības draugs Oskars Pauliņš Nacionālajā teātrī ir galvenais gaismotājs. Piesēdāmies, izdomājām, un viņš manu vīziju realizēja," atklāj dziedātāja.

Māksliniece rūpīgi ieklausās žūrijas padomos un norādēs. Pirms pusfināla viņa, nemot vērā šos padomus, pamainījusi fona dziedātājus, un skaidrs, ka finālā skatītāji varēs baudīt tiešām kvalitatīvu un ļoti pārdomātu Martas šovu.

Atgādinām, ka līdz piektdienai, 26. februārim, par savu favorītu var balsot DELFI publikas simpātijas balsojumā šeit. Uzvarētājs saņems reklāmas kampaņu 2000 eiro vērtībā portālā DELFI savas profesionālās darbības un sasniegumu popularizēšanai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!