Foto: LETA

Pirmdien, 16. oktobrī, atsevišķos pašmāju medijos publicēta "šokējoša" vēsts – pēc šāviena mugurā un smagas operācijas izdzisusi seriāla UgunsGrēks iemīļotākā varoņa, Ģirta Ķestera (attēlā) atveidotā daktera Leona, dzīvība.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka aizvadītajā nedēļā demonstrētajā sērijā Jakova Rafalsona atveidotais Vadims tā saniknojās uz savu bijušo labāko draugu, turot viņu aizdomās par sakaru ar Silviju, ka raidīja šāvienu viņam mugurā.

Trauma bija ļoti nopietna un Leons gatavojās operācijai, par kuras rezultātu viņš pats bija visai skeptiski noskaņots.

Savukārt pirmdien pašmāju mediju virsraksti vēsta, ka Leona sirds ir beigusi pukstēt, ko netieši apliecināja arī neliels ieskats pirmdienas sērijā.

Tiesa, raudāt par seriāla senākā un skatītāju iemīļotākā varoņa nāvi ir pāragri - TV3 mājaslapas forumā atrodamas seriāla turpmāko sēriju anotācijas, kurās tiek vēstīta, ka medmāsa, kas Ulda Dumpja atveidotajam Aivaram paziņojusi traģisko vēsti, kļūdījusies - Leons ir dzīvs, bet paralizēts.

Kā zināms, Leons seriāla laikā ir piedzīvojis neskaitāmas likstas - kāzu dienā bojā gāja viņa līgava Marta, bet pats dakteris zaudēja redzi, ko gan pēc tam atguva.

Ilgi priecāties liktenis un seriāla scenārija autori viņam neļāva: Leona mīļotā Rasa izdarīja pašnāvību, bet citu viņa mīlnieci - mājskolotāju Elizabete - ar triecienu pret ratiņkrēslu gandrīz nogalināja sirmais briļļainītis Georgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!